du läser...
Pr - HISTORY®

Nu drar jaktsäsongen på lastbilar igång på HISTORY®

Större hittelöner. Kortare deadlines. Mer konkurrens. Den rasande jakten på försvunna eller stulna lastbilar och deras värdefulla last når nya dramatiska höjder när en helt ny säsong av Big Rig Bounty Hunters har premiär på HISTORY® torsdagen den 22 januari.

Större hittelöner. Kortare deadlines. Mer konkurrens. Den rasande jakten på försvunna eller stulna lastbilar och deras värdefulla last når nya dramatiska höjder när en helt ny säsong av Big Rig Bounty Hunters har premiär på HISTORY® torsdagen den 22 januari. foto: Större hittelöner. Kortare deadlines. Mer konkurrens. Den rasande jakten på försvunna eller stulna lastbilar och deras värdefulla last når nya dramatiska höjder när en helt ny säsong av Big Rig Bounty Hunters har premiär på HISTORY® torsdagen den 22 januari.

Större hittelöner. Kortare deadlines. Mer konkurrens. Den rasande jakten på försvunna eller stulna lastbilar och deras värdefulla last når nya dramatiska höjder när en helt ny säsong av Big Rig Bounty Hunters har premiär på HISTORY® torsdagen den 22 januari.

Varje år försvinner i USA tusentals lastbilar och last värda miljarder dollar, och de jagas för att återlämnas till transportbolagen.

I Big Rig Bounty Hunters följer vi en grupp färgstarka karaktärer i en hård tävling som går ut på att hämta tillbaka försvunnet eller stulet gods. Det är en tävling mot klockan och alla medel är tillåtna.

Lastbilsjägarlagen hävdar alla att de är bäst och nu är det upp till bevis. I den andra säsongen är det tre lag i Ohio och Texas som tävlar om att återfinna allt försvunnet gods. Endast laget som hittar lastbilen får betalt, så vinnaren får allt. Varje avsnitt består av en tuff tävling för att se vilket lag som är snabbast, smartast… eller har mest tur.

I Ohio har Big T och Bek varit tillsammans i fyra år och det är det enda laget med en kvinnlig deltagare. De har tuff konkurrens från Shawn och Vince som är favorittippade den här säsongen, då de har återfunnit fler laster under sina karriärer än vad deras rivaler gjort sammanräknat. I Ohio möter vi även Dave och Don Wolf som är enäggstvillingar och som har kört tillsammans i över 30 år.

Lagen från Texas har alla någon typ av familjerelation. Ett lag består av Korchenko och Marshall, vars kusin Michael råkar vara i det konkurrerande laget. Michaels lagkamrat, sheriffen Chad, är även Michaels blivande svärson. Det tredje laget består av far och son, Danny och Willie, vilkas familj har varit verksam i transportindustrin i Texas under generationer.

I säsongspremiären trotsar de tre Ohiolagen det iskalla vädret för att försöka ta tillbaka värdefulla titanproteser från en före detta brottsling. Hittelönen är otroliga 8000 dollar, men jakten får en chockerande vändning när man får dåliga nyheter kring den saknade chauffören.

Under säsongen försvinner även en bil vars last består av influensavaccin värt 1,3 miljoner dollar. Chauffören fick ett epileptiskt anfall, ligger på sjukhus och vet inte var hans lastbil är. Kylskåpet i lastbilen fungerar inte, så om inte lastbilen återfinns snart kommer vaccinet förstöras.

Lagen försöker också hitta en lastbil med elektronik och mobiltelefoner värda 1,3 miljoner dollar, energidryck till ett värde av 450 000 dollar och en vagn full med öl, vin och sprit värd 120 000 dollar, och mycket mer.

Den andra säsongen av Big Rig Bounty Hunters har exklusiv premiär på HISTORY med två helt nya avsnitt torsdagen den 22 januari kl. 21.00.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: