du läser...
Pr - Kanal 5

Höjdpunkter i Kanal 5 vecka 6-9

Kanal5Tisdag 24 februari är nya avsnitt av The Big Bang Theory och Mom tillbaka. I The Big Bang Theory är Raj’s nyskilde pappa på besök från Indien och Raj känner inte att han kan ta på sig ansvaret för den årliga julmiddagen. Amy känner sig manad och bjuder in till en klassisk julmiddag med inspiration från drottning Victorias England, komplett med fikonpudding och sällskapslekar. Leonard och Howard fastnar i labbet och Sheldon bestämmer sig för att köpa en skuldkänslepresent till Amy som straff för att han tvingas fira jul. Tisdag 24 februari 21.00.

Dessutom är Mom tillbaka med nya avsnitt (avsnitt 6 ur säsong 2) där Christy får åka och hämta Jill, som hon är mentor åt, när hon släpps ut från rehab. Jill råkar bo i ett lyxhus och Bonnie och Christy tycker det är helt ok att sova över. Till en början. Tisdag 24 februari 21.30.

Vecka 6

Ullared

Måndag 2 februari 20.00

I säsongens andra avsnitt av Ullared handlar det om hälsa.

Morgan tycker att han blivit lite bukig och ändrar livsstil genom att handla nyttig mat och tränar simning. Ensamstående papporna Roger och Mattias från Boden kör 140 mil för att bjuda sina busiga döttrar på en heldags shopping. Ola-Conny visar hur man kan träna kroppen samtidigt som man jobbar. Den glade shopparen Åke köper fiskeutrustning för att sedan åka på en fisketur där han både blir av med sina fiskedrag och roddbåten. Martin och Mikael köper rekvisita till sin nya skräckfilm och vi får även se ett smakprov från filmen.

Säsongsuppehåll: CSI

Måndag 2 februari 21.00

CSI-teamet försöker reda ut det bisarra dödsfallet med en man som blir dödad två gånger. . CSI är tillbaka längre fram, nästa vecka startar tionde säsongen av Criminal Minds.

Stalker

Måndag 2 februari 21.55

En stalker utnyttjar sina offers fobier. Beths vän börjar träffa någon som har kopplingar till Beth.

Hart of Dixie

Tisdag 3 februari 20.00

Zoe gräver ner sig i jobb och i sin förvirring söker Wade råd hos Lemon. Lavon och George samarbetar motvilligt för att få reda på sanningen om vem Lemons nye pojkvän är.

Black-ish

Tisdag 3 februari 21.55

Dre går med på att ta över Rainbows ”mamma-uppgifter” i en vecka, men det överväldigande beröm han får av alla på sina barns skola stiger honom snart åt huvudet. Han försöker överglänsa alla, även skolans ”galna mamma”.

Arga Snickaren VIP

Onsdag 4 februari 20.00

En bit utanför Kiruna ligger den gård som i generationer tillhört hockeylegenden Börje Salmings familj. Men släktingarna som tillsammans äger den idag har svårt att komma överens om hur gården ska skötas, och under tiden står allt och förfaller. Anders kommer dit och hjälper Börje att dra igång arbetet med att rädda den gamla gården innan det är för sent. .

Säsongsuppehåll: The Mysteries of Laura

Onsdag 4 februari 21.00

Ett mord inträffar under modeveckan i New York och Laura tvingas jobba under täckmantel och lära sig om modeförfalskningar. . Nästa vecka är Grey’s Anatomy tillbaka med nya avsnitt ur säsong 11. The Mysteries of Laura är tillbaka i mars.

Castle

Onsdag 4 februari 21.55

En mäktig skilsmässoadvokat som bara representerade kvinnor blir mördad och då konfronterar Castle och Beckett en mängd arga ex-makar som var och en skulle kunna vara mördaren. Castles exfru Meredith flyttar in och situationen blir jobbig.

Observera att nästa avsnitt av Castle sänds på söndag 20.00 och att det innebär att serien flyttar till söndagar kl 20.00. Nästa vecka är How to get away with murder tillbaka med nya avsnitt på onsdagen 21.55.

Ninja Warrior Sverige

Torsdag 5 februari 20.00

Ninja Warrior är ett tävlingsprogram där de allra bästa och fysiskt mest vältränade personerna tar sig an världens svåraste hinderbana. Ikväll kastar den andra gruppen tävlande sig ut i kvalificeringsbanan – sex långa och tuffa hinder som kräver både styrka, smidighet och total kroppskontroll.

Programledare är Adam Alsing, sportankaret Karin Frick är reporter och träningsexperten Mårten Nylén är kommentator.

En clown till kaffet

Torsdag 5 februari 21.00

Petra Medes dag.

Petra Mede slog igenom med dunder och brak som komiker i 35-årsåldern efter att ha haft en karriär som bland annat dansare och guide. Hon har lett såväl humorprogram, talkshows och naturligtvis Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. I En clown till kaffet tar hon med sig de andra komikerna på en balettlektion, till några av de andras stora fasa. Vi får lära känna Petra mer som person och dessutom berättar hon om den jobbiga tiden då en skada förstörde hennes danskarriär. Som huvudperson i avsnittet utser hon två av de andra till clown till kaffet. De får i uppdrag att underhålla den övriga gruppen till kaffet efter middagen. Medverkande är Johan Glans, Petra Mede, Ulla Skoog, Eva Rydberg, Johan Ulveson, Peter Apelgren och Måns Möller.

Resurrection

Torsdag 5 februari 22.00

Bellamy söker hjälp av en överraskande källa. Ytterligare ett försvinnande startar en jakt på svar.

Film: Kung Fu panda 2

Lördag 7 februari 18.10

Pos drömmar har slagit in. Nu är han den legendariska Drakkrigaren, som beskyddar Fredens Dal tillsammans med de andra kung fu-hjältarna, De fruktade fem: Mästare Tigrinnan, Mästare Tranan, Mästare Syrsan, Mästare Viper och Mästare Apan. När en ny fiende dyker upp måste Po och De fruktade fem beskydda hela Kina och rädda Kung Fu.
Skådespelare: animerad. Regi: Jennifer Yuh.
Amerikansk animerad äventyrsfilm från 2011. Originaltitel: Kung Fu Panda 2.

Film: Sharknado

Lördag 7 februari 21.30

En enorm orkan sveper in över Los Angeles samtidigt som tusentals hajar terroriserar den vattendränkta befolkningen. När de snabba vindarna formar tornados i öknen härskar naturens dödligaste djur över vattnet, luften och jorden.
Skådespelare: Ian Ziering, Tara Reid, John Heard. Regi: Anthony C Ferrante.
Amerikansk skräckfilm från 2013. Originaltitel: Sharknado.

NY dag: Castle

Söndag 8 februari 20.00

En DJ på uppgång blir dödad på en releasefest och Beckett och Castle tvingas in i New Yorks vilda musikbransch. Utredningen leder till en besvärlig tonåring och Esposito försöker få in honom på rätt väg innan det är för sent.

Film: Unknown

Söndag 8 februari 21.00

Dr Martin Harris vaknar upp efter en bilolycka i Berlin och upptäcker att hans fru Elizabeth inte längre vet vem han är, och att en annan man har stulit hans identitet. Han jagas av både myndigheter och lönnmördare och med taxichauffören Gina som enda hjälp försöker han finna sanningen och ta tillbaka sitt liv.
Skådespelare: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Bruno Ganz. Regi: Jaume Collet-Serra.
Brittisk thrillerfilm från 2011.

Vecka 7

Ullared

Måndag 9 februari 20.00

För att fira sin 50-års dag bjuder Ola-Conny vännen Morgan på kräftskiva. Stammisen Anders köper en väska till sin älskade Rosie och sjunger för henne i varuhuset. Kikki Danielsson firar att hon har en dag ledigt och är på jakt efter en ansiktsfläkt.

Säsongsstart: Criminal Minds

Måndag 9 februari 21.00

Tionde säsongen startade i USA i oktober och nya agenten Kate Callahan (Jennifer Love Hewitt) tar platsen i teamet som Alex Blake (Jeanne Tripplehorn) lämnade i slutet av säsong 9.

BAU-teamet utreder en rad mord som inträffat i Bakersfield i Kalifornien. Offren har lämnats oidentifierbara av sin mördare. På annat håll välkomnar teamet nya agenten Kate Callahan i BAU-familjen. Skådespelare: Thomas Gibson, Jennifer Love Hewitt, AJ Cook, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore, Kirsten Vangsness.
Amerikansk thrillerserie från 2014-2015.

Stalker

Måndag 9 februari 21.55

Under utredningen av en rad kusliga hot upptäcker TAU-gruppen att offrets hus har en skrämmande historia och tros vara hemsökt. När faran blir dödlig tillbringar gruppen Halloween med att leta efter en gärningsman som tros vara död sen länge.

Hart of Dixie

Tisdag 10 februari 20.00

Zoe och Wade börjar äntligen göra vissa framsteg efter veckor av relationsproblem.

Black-ish

Tisdag 10 februari 21.55

Dre och Rainbow kommer överens om att de inte längre ska straffa sina barn fysiskt. Men vad händer när sonen Jack vägrar lyda? Då blir barnen nervösa för att föräldrarna inte tänker hålla sitt löfte.

Arga Snickaren VIP

Onsdag 11 februari 20.00

För komikern Johan Petersson, känd från Partaj, är det svårt att få ihop ett hektiskt arbetsliv med ett lugnt familjeliv. När Johan jobbar hemma sitter han och skriver vid köksbordet, men stör då resten av familjen. Johan försöker fokusera på jobbet när han arbetar och sedan på familjen när han är hemma, men oftast blir allt en enda röra. Anders rycker in och hjälper Johan att skapa en balans mellan jobb, familj och hem bland annat genom att bygga en skrivarstuga på tomten där Johan kan jobba ostört och samtidigt vara nära sin familj.

Tillbaka: Grey’s Anatomy

Onsdag 11 februari 21.00

Grey’s Anatomy är tillbaka efter vinteruppehållet – i USA är säsongen tillbaka torsdag 29 januari.

Derek förbereder sin flytt till Washington DC och Meredith sysselsätter sig med jobb på sjukhuset. April och Jackson försöker hantera de skrämmande nyheterna. Arizona och Amelia funderar över Dr Herman. Debbie Allen (Dr Catherine Avery ) har regisserat avsnittet.

Tillbaka: How to get away with murder

Onsdag 11 februari 21.55

How to get away with murder är tillbaka efter vinteruppehållet – i USA är säsongen tillbaka torsdag 29 januari.

Hello Raskolnikov. Dagen efter mordet på Sam tar sig Annalises studenter an en ny uppgift – att leta efter den försvunne maken. Men hur mycket vet Annalise egentligen om vad som hände? En besökare som överraskande dyker upp i stan, kan avslöja allt.

Castle flyttade förra veckan till söndagar 20.00.

Ninja Warrior Sverige

Torsdag 12 februari 20.00

Ninja Warrior är ett tävlingsprogram där de allra bästa och fysiskt mest vältränade personerna tar sig an världens svåraste hinderbana. Ikväll kastar sig den tredje gruppen tävlande sig ut i kvalificeringsbanan – sex långa och tuffa hinder som kräver både styrka, smidighet och total kroppskontroll. Faller man är man ute och frågan är hur många som tar sig vidare till semifinalens tuffa bana. Programledare är Adam Alsing, sportankaret Karin Frick är reporter och träningsexperten Mårten Nylén är kommentator.

En clown till kaffet

Torsdag 12 februari 21.00

Ulla Skoogs dag.

Ulla Skoog är skådespelerskan från Partille som är en av de verkliga pionjärerna inom ståuppkomiken. Hon slog igenom brett med succéhumorserien Lorry och den efterföljande filmen Yrrol. Hon har också gjort Reuter & Skoog tillsammans med Suzanne Reuter och flertalet revyer med Tomas von Brömssen. Ulla har dessutom varit verksam som skådespelerska och regissör på bl.a. Stadsteatern, Fria proteatern och i flertalet filmer. På Ullas dag tar hon med de andra till Långholmen i Stockholm. Som hängiven amatörfotograf skickar hon ut de andra på stan på en fototävling och de som kommer sist får uppdraget att vara veckans clowner till kaffet. De ska skriva och sjunga en kuplett efter middagen.

Medverkande är Johan Glans, Petra Mede, Ulla Skoog, Eva Rydberg, Johan Ulveson, Peter Apelgren och Måns Möller.

Resurrection

Torsdag 12 februari 22.00

Rachael vägrar att acceptera någon som helst behandling mot viruset eftersom hon är oroad för sitt ofödda barns välbefinnande. Elaines bror Ray drabbas av sjukdomen.

Alla hjärtans dag-film: A lot like love

Lördag 14 februari 18.00

Oliver och Emily träffas för första gången på en flight mellan New York och LA. Båda är säkra på att de är varandras raka motsatser. Tiden går och de träffas med jämna mellanrum under de kommande sju åren, men timingen är aldrig rätt. De kämpar med förhållanden, karriärer och separationer, de träffas oftare och oftare och berättar allt för varandra. I sökandet efter den stora kärleken kommer de på att det som de har tillsammans kanske är just det.
Skådespelare: Ashton Kutcher, Amanda Peet, Taryn Manning. Regi: Nigel Cole.
Amerikansk romantisk komedifilm från 2005.

Film: Sharknado 2: the second one

Lördag 14 februari 21.30

Det extraordinära väderfenomenet drar in över New York. När hajstormen sveper in över stadens invånare och dess mest ikoniska landmärken hänger allt återigen på Fin och April.
Skådespelare: Ian Ziering, Tara Reid, Vivica A Fox, Mark McGrath. Regi: Anthony C Ferrante.
Amerikansk skräckfilm från 2014. Originaltitel: Sharknado 2: The Second One.

NY dag: Castle

Söndag 15 februari 20.00

Porrproducenten Beau Randolf blir mördad och Beckett konfronteras med en lång lista med makar, fäder och ex-college-flickor som alla har motiv. För att hitta mördaren måste de gräva djupt i offrets liv och de hittar hela tiden nya överraskningar. .

Film: The Lucky One

Söndag 15 februari 21.00

Logan Thibault återvänder hem från kriget i Irak, vilsen och utan mål. Han bestämmer sig för att söka rätt på Beth, kvinnan vars bild av en slump räddade hans liv, för att tacka henne. Han hittar henne och de blir vänner. Vänskapen utvecklas till en romans och Logan blir allt mer övertygad om att det inte var slumpen utan ödet som förde honom dit. Men Beths liv är inte så okomplicerat som han först tror. Skådespelare: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner. Regi: Scott Hicks.
Amerikansk romantiskt dramafilm från 2012. Originaltitel: Lucky One, The.

Vecka 8

Ullared

Måndag 16 februari 20.00

De busiga bästa väninnorna Gitte och Eva röjer runt i varuhuset. Sedan dansar de line-dance på campingen. Stammisarna Maggan och Åke är tillbaka och ska köpa finkläder. Åke hatar att köpa kläder men provar en rosa skjorta och en kostym, och Maggan är smakråd. Morgan ska pressa plastemballage men kollegan Ulf har tagit hans jobb. Morgan går i kyrkan och berättar om sin tro. Izabella och hennes familj har tagit med sig en extra skåpbil för att få plats med alla Ullaredsprylar..

Criminal Minds

Måndag 16 februari 21.00

En serie kidnappningar och mord inträffar i Seattle och BAU-teamet tar upp jakten på en gärningsman som blev misshandlad tidigare i livet och är ute efter hämnd.
Amerikansk thrillerserie från 2014-2015. .

Stalker

Måndag 16 februari 21.55

Efter att en rad oroväckande händelser drabbar en rik filantrop undersöker TAU-gruppen hennes exmake och hans mycket yngre flickvän. Samtidigt hotar Amanda att avslöja Jacks mörka förflutna.

Hart of Dixie

Tisdag 17 februari 20.00

Lavon arrangerar en talangjakt. Wade och Zoe hamnar i en komprometterande situation.

Black-ish

Tisdag 17 februari 21.55

Till Dres stora besvikelse är de äldre barnen inte ett dugg intresserade av traditionen att hitta på bus och upptåg.

Säsongsavslutning: Arga Snickaren VIP

Onsdag 18 februari 20.00

I veckans avsnitt åker Anders Öfvergård hem till Nour El Refai som bor i en gammal lägenhet som inte blivit renoverad sedan 70-talet. Trots att det finns massor att göra tar Nour aldrig tag i något eftersom hon är rädd att göra fel – hon väntar hellre på att få hjälp av sina vänner. Men tiden går och ingenting händer. Anders åker hem till Nour och börjar renovera hennes kök, men han vill även få henne att våga själv..

Grey’s Anatomy

Onsdag 18 februari 21.00

April försöker hålla humöret uppe när Arizona börjar ta prover. Dr Herman planerar en snabbkurs i fosterkirurgi och Owen och Callie försöker stötta varandra när de planerar att börja dejta igen. .

How to get away with murder

Onsdag 18 februari 21.55

Jullovet är över och hela universitetet pratar om vad som kan ha hänt med Annalises försvunne make Sam. De fem studenterna i arbetsgruppen förhörs av polisen och försöker hantera skulden. Annalise försöker agera som vanligt och tar sig an nya klienter, men Hannah (Marcia Gay Harden) fortsätter att pressa henne på svar.

Ninja Warrior Sverige

Torsdag 19 februari 20.00

Ninja Warrior är ett tävlingsprogram där de allra bästa och fysiskt mest vältränade personerna tar sig an världens svåraste hinderbana. Ikväll kastar sig den tredje gruppen tävlande sig ut i kvalificeringsbanan – sex långa och tuffa hinder som kräver både styrka, smidighet och total kroppskontroll. Faller man är man ute och frågan är hur många som tar sig vidare till semifinalens tuffa bana. Programledare är Adam Alsing, sportankaret Karin Frick är reporter och träningsexperten Mårten Nylén är kommentator.

En clown till kaffet

Torsdag 19 februari 21.00

Peter Apelgrens dag.

Peter Apelgren är komikern, konstnären och mångsysslaren från Göteborg med både radio- och tv-program, shower och en vinst i På spåret bakom sig. Peter tar med sig de andra komikerna på konstkurs. De får testa kroki med en manlig nakenmodell vilket får de luttrade komikerna att tappa masken helt. De som Peter bedömer som sämst blir clowner till kaffet och de får i uppdrag att underhålla de andra med klassisk Göteborgshumor – ordvitsar såklart.

Medverkande är Johan Glans, Petra Mede, Ulla Skoog, Eva Rydberg, Johan Ulveson, Peter Apelgren och Måns Möller.

Resurrection

Torsdag 19 februari 22.00

Motståndet mot återvändarna blir värre när pastor Tom kyrka blir en fristad.

Nästa vecka sänds Resurrection kl 23.00 istället, då Law & Order: Special Victims Unit är tillbaka med nya avsnitt ur säsong 16 klockan 22.00.

Film: Robocroc

Lördag 21 februari 21.30

En raket med last av nanorobotar kraschar mitt i ett zoo. Robotarna smiter ut och tar en gigantisk krokodil i besittning. Krokodilen, som nu är ett dödligt vapen, vill ha mat och den äter allt – även människor. Skådespelare: Corin Nemec, Lisa McAllister, Keith Duffy. Regi: Arthur Sinclair. Amerikansk actionfilm från 2013.

Castle

Söndag 22 februari 20.00

Under utredningen av mordet på en ung kvinna hittar Castle och Beckett bevis som kopplar hennes död till senator William H Bracken, mannen som var ansvarig för mordet på Becketts mor. Beckett är fast besluten att äntligen få Bracken inför rätta, men hon inser snart att saker och ting är långt mer komplicerade än de verkar.

Film: Wild Hogs

Söndag 22 februari 21.00

Fyra medelålders weekendknuttar bestämmer sig för att bryta upp från sina trista förortsliv och ge sig ut på en mc-tripp genom USA. Men mycket kan hända på vägen mot det okända. Bland annat hamnar de i bråk med de laglösa Del Fuegos, ett riktigt mc-gäng.
Skådespelare: John Travolta, Tim Allen, William H Macy. Regi: Walt Becker. Amerikansk actionkomedifilm från 2007.

Vecka 9

Ullared

Måndag 23 februari 20.00

I det femte avsnittet av Ullared får väktaren Jörn problem med att öppna varuhuset. Modeikonerna Marianne och Helene, eller Brain and Beauty som dom också kallar sig, är tillbaka. Den här gången stylar dom sina pojkvänner. Vi får dessutom följa med på ett romantiskt hembesök hos Helene.

Leif och Gunilla är i Ullared gör en hundhinderbana till sina fem hundar som dom sedan testar… i ösregn och åska. Ola-Conny ska klippa gräset men får problem med sin åkgräsklippare, som inte startar. Han tar då hjälp av vännen Morgan som är mer tekniskt bevandrad.

Criminal Minds

Måndag 23 februari 21.00

Ett passagerarplan kraschar i Colorado och BAU-teamet utreder mystiska händelser i samband med olyckan. Kate blir påmind om en familjetragedi.

Stalker

Måndag 23 februari 21.55

En skådespelerska blir terroriserad i sitt eget hem och teamet börjar med att undersöka en besatt beundrare. Beth får ett oroväckande brev samtidigt som Perry får mer tillgång till hennes liv.

Hart of Dixie

Tisdag 24 februari 20.00

Wade försöker få kunderna att komma tillbaka till Rammer Jammer med ett överraskande musikframträdande.

Tillbaka: The Big Bang Theory

Tisdag 24 februari 21.00

Amy tillagar en traditionell viktoriansk julmiddag, och en av gästerna är Rajs pappa som nyligen har separerat och är på besök från Indien.

Tillbaka: Mom

Tisdag 24 februari 21.30

Jill, som Christy är mentor till, släpps ut från rehab och känner att hon behöver ha sällskap första dagen. Hon råkar bo i ett lyxhus och Bonnie och Christy tycker det är helt ok att sova över. Till en början.

Black-ish

Tisdag 24 februari 21.55

Dre bestämmer att hans barn är bortskämda och behöver en verklighetslektion när de tycker att de är för fina för hans billiga favoritrestaurang i hans gamla hemtrakter.

Grey’s Anatomy

Onsdag 25 februari 21.00

April och Jackson måste fatta ett tufft beslut om sitt ofödda barn. Catherine möter Richard på sjukhuset. Meredith letar efter en barnvakt så hon kan besöka Derek. Och Amelia försöker med en tuff attityd när hon jobbar med Stephanie.

How to get away with murder

Onsdag 25 februari 21.55

En chockerande upptäckt i Sams fall ändrar allt för Annalise och hennes studenter.

Ninja Warrior Sverige

Torsdag 26 februari 20.00

Ninja Warrior är ett tävlingsprogram där de allra bästa och fysiskt mest vältränade personerna tar sig an världens svåraste hinderbana. Ikväll kastar sig den tredje gruppen tävlande sig ut i kvalificeringsbanan – sex långa och tuffa hinder som kräver både styrka, smidighet och total kroppskontroll. Faller man är man ute och frågan är hur många som tar sig vidare till semifinalens tuffa bana. Programledare är Adam Alsing, sportankaret Karin Frick är reporter och träningsexperten Mårten Nylén är kommentator.

En clown till kaffet

Torsdag 26 februari 21.00

Eva Rydbergs dag.

Eva Rydberg är teaterdirektör, skådespelerska, artist och inte minst komedienne. Född i Malmö 1943 har hon spelat teater, film, tv och otaliga revyer. Hon har också en bakgrund som clown, vilket hon låter de andra prova på. Efter en snabb instruktion ska de sju luttrade komikerna uppträda som clowner – för en dagisgrupp. De som gör sämst clowninsats blir veckans clowner till kaffet och tvingas underhålla de andra under middagen.

Medverkande är Johan Glans, Petra Mede, Ulla Skoog, Eva Rydberg, Johan Ulveson, Peter Apelgren och Måns Möller.

Tillbaka: Law & Order: Special Victims Unit

Torsdag 26 februari 22.00

Två poliser från Atlanta är i New York på en brottskonferens. När den kvinnliga polisen hittas medvetslös i sitt hotellbadrum säger hon att hon har blivit våldtagen men hon ändrar sin berättelse när Benson anländer. Rollins avslöjar en personlig koppling till den misstänkte och när åklagaren vill ha hennes hjälp i rättssalen tvingas hon konfrontera demoner från sitt förflutna för att stoppa ett monster.

Resurrection

Torsdag 26 februari 23.00

En älskad samhällsmedborgares död försätter arkadierna i sorg samtidigt som ett botemedel för viruset tillhandahålls av stamceller från Rachaels bebis.

Film: Dragon Wasps

Lördag 28 februari 21.30

Entomologen Gina och hennes assistent Rhonda ger sig ut i djungeln för att söka efter Ginas försvunna far. En grupp soldater följer med för att skydda dem mot den armé av banditer som härjar där. Vad ingen räknat med är en svärm jättelika, eldsprutande, getingar som gör allt för att döda dem. Skådespelare: Corin Nemec, Dominika Juillet, Nikolette Noel. Regi: Joe Knee.
Amerikansk actionfilm från 2012. Originaltitel: Dragon Wasps.

Castle

Söndag 1 mars 20.00

Castle och Beckett får en inblick i reality-TV-världen när de ska utreda mordet på den unga stjärnan i ”The Wives of Wall Street”. Castles försök att ge Beckett en Alla hjärtans dag-present går fruktansvärt fel.

Film: Du gör mig galen!

Söndag 1 mars 21.00

Pat är en före detta lärare som nyss har släppts ut från en psykiatrisk anstalt, där han suttit efter att ha försökt slå ihjäl sin frus älskare. Han flyttar hem till sina föräldrar och gör allt han kan för återförenas med sin motvilliga exfru. På vägen möter han den mystiska Tiffany, som har en hel del egna problem. Skådespelare: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert DeNiro. Regi: David O. Russell. Amerikansk dramakomedifilm från 2012. Originaltitel: Silver Linings Playbook.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: