Höjdpunkter i Kanal 11 vecka 6-9

kanal11Torsdag 26 februari är karaktärerna i Arrow och The Flash på besök hos varandra. Avsnitten sändes 2-3 december i USA. Det är inte första gången Barry Allen (The Flash) är på besök i Starling city – karaktären introducerades i Arrow i avsnitt 8, säsong 2.

I The Flash klockan 21.00 för en serie mord med ett boomerangliknande vapen Arrow och hans team till Central City och The Flash får en ny metamänniska att hantera.

I Arrow klockan 22.00 anländer Barry, Caitlin och Cisco till Starling City för att hjälpa till med utredningen av Saras mord. Arrow och hans team behöver all hjälp de kan få för att stoppa en mördare som placerat ut fem bomber i staden för att täcka sin flykt.

Säsongsstart: The Bachelorette

Söndag 1 februari 20.00

Dejtingsåpan The Bachelorette fyller tio säsonger och denna gång står Andi Dorfman i centrum. Andi är en 27-årig advokat från Fulton County, Georgia som arbetar på stadens åklagarmyndighet. Hon medverkade i artonde säsongen av The Bachelor och fattade själv beslutet att lämna serien och ungkarlen Juan Pablo Galavis. Nu är det dags för Andi att få en andra chans på kärleken som huvudperson i sin egen säsong av The Bachelorette.

I första avsnittet anländer 25 friare med hopp om att vinna Andis hjärta. Under kvällens mingel försöker en före detta Bachelorette-medverkande utan lov ta sig in på festen. När kvällen är all har antalet friare minskats till 19.

Vecka 6

Red band society

Måndag 2 februari 20.00

Sanningen om Charlies olycka kommer ut och sjuksköterskan Jackson går över en gräns för att hålla ett löfte till honom. Jordi får äntligen friheten han vill ha.

Film: A thousand words

Måndag 2 februari 21.00

Bokagenten Jack McCall säger vad som helst för att få till en affär. Men efter att ha ljugit för en andlig guru hänger hans liv plötsligt på ett magiskt träd med 1000 löv, ett för varje ord han har kvar. Nu måste Jack sluta prata och istället hitta nya sätt att kommunicera på om han ska överleva.
Skådespelare: Eddie Murphy, Kerry Washington, Emanuel Ragsdale. Regi: Brian Robbins. Amerikansk dramakomedifilm från 2012. Originaltitel: Thousand Words, A.

Biggest Loser

Tisdag 3 februari 21.00

En av lagmedlemmarna får ta med sig en tränare hem i en vecka. På ranchen ska de andra i laget klara sig utan tränare.

Familjen Kardashian

Onsdag 4 februari 20.00

Kourtney överraskar Scott med helt oväntade nyheter. Bröllopsplaneringen går bra tills Brody och Kim blir osams.

Film: The spy next door

Onsdag 4 februari 21.30

Bob Ho är internationell superagent som har varit med om det mesta, biljakter, explosioner, fall från höga byggnader med mera. Men inget kan mäta sig med hans nästa stora uppdrag: barnvakt åt flickvännens tre skitungar. Frukost och skolavgift är en sak. Men när lillebror lyckas reta upp en rysk terrorist tar helgen en helt ny vändning.
Skådespelare: Jackie Chan, Amber Valletta, Billy Ray Cyrus, Madeline Carroll. Regi: Brian Levant.
Amerikansk actionkomedifilm från 2010. Originaltitel: Spy Next Door, The.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D

Torsdag 5 februari 20.00

När Skyes pappa vägrar att hjälpa henne är Raina tvungen att hota Jemmas täckmantel om inte Coulson hjälper henne att återställa obelisken.

The Flash

Torsdag 5 februari 21.00

En tjuv tar sig genom ett golv i en kontorsbyggnad och stjäl en viktig regeringsakt, och General Wade Elling kommer till Central City för att övervaka utredningen. Harrison har haft med Elling att göra förr och varnar teamet för att lita på honom.

Arrow

Torsdag 5 februari 22.00

Felicitys förflutna som hacker avslöjas när någon använder ett supervirus som hon skapat för att stoppa upp hela Starling City. Oliver och Thea arbetar på sin nya relation och Felicitys mamma kommer på besök.

Film: Stranger than fiction

Fredag 6 februari 21.00

Harold Crick lever ett småtrist liv, men allt förändras när han vaknar upp en morgon och plötsligt hör en röst inuti sitt huvud som berättar om alla hans tankar och handlingar. Rösten tillhör författaren Karen Eiffel som precis håller på och skriva klart en bok där Harold är huvudpersonen. Karen har ingen aning om att Harold faktiskt existerar och nu måste Harold kämpa för att hitta henne innan hon har ihjäl honom i slutet av boken.
Skådespelare: Will Ferrell, Emma Thompson, Dustin Hoffman, Maggie Gyllenhaal, Linda Hunt. Regi: Marc Forster. Amerikansk komedifilm från 2006.

White Collar

Lördag 7 februari 22.00

Neal gör ett jobb för Pink Panthers men mår dåligt av att lura en oskyldig. Samtidigt arbetar Peter med en vårdslös Interpol-agent som riskerar att försätta hela operationen i fara.

Skräckfilm: Pakten

Lördag 7 februari 23.00

För eleverna på Spenser Academy är Sons of Ipswich skolans värstingar. Men det är inte det enda de har gemensamt. De fyra vännerna delar även en 300 år gammal hemlighet: de är ättlingar till en häxkult från 1800-talet och besitter övernaturliga krafter. Då dyker den sedan länge förvisade femte sonen upp och hotar att döda deras nära och kära.
Skådespelare: Steven Strait, Sebastian Stan, Toby Hemingway. Regi: Renny Harlin.
Amerikansk fantasyfilm från 2006. Originaltitel: Covenant, The.

The Bachelorette

Söndag 8 februari 20.00

Eric blir glad när han får äran att gå på årets första romantiska utflykt. Fjorton av friarna väljs ut för ett speciallt evenemang där de har chans att samla in pengar, men inte utan att bli lite generade. En man får be om ursäkt för sitt dåliga uppförande och hoppas att Andi ger honom en andra chans.

Amerikansk realityserie från 2014.

Vecka 7

Red band society

Måndag 9 februari 20.00

Jordi stöter på Emma när Leo har lämnat henne. En ny patient får Kara ur balans. Sjuksyster Jackson kämpar för att behålla Charlie på Ocean Park. .

Film: Get Smart

Måndag 9 februari 21.00

Maxwell Smart är en nybörjaragent som allt som oftast är ute på både hal is och djupt vatten – och alltid hittar en halsbrytande lösning. Här ställs han och den vackra Agent 99 mot den ondskefulla organisationen KAOS och dess lömska kärnvapenplaner.
Skådespelare: Steve Carell, Anne Hathaway, Bill Murray, Dwayne Johnson, James Caan. Regi: Peter Segal. Amerikansk actionkomedifilm från 2008.

Biggest Loser

Tisdag 10 februari 21.00

Lagen utmanas i ett luftburet lopp och vinsten är att en ur det förlorande laget inte får räknas vid vägningen. .

Säsongsavslutning: Familjen Kardashian

Onsdag 11 februari 20.00

Det är bröllopsdags för Kim och Kanye. Vi följer Kims väg till altaret och familjens resa till Paris och Florens för det storslagna bröllopet.
Amerikansk realityserie från 2014. Familjen Kardashian kommer tillbaka med tionde säsongen framöver, säsongen startar 15 mars i USA.

Film: Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Onsdag 11 februari 21.00

På ett stort gods som ägs av en mystisk professor hittar syskonen Lucy, Edmund, Susan och Peter en väg till landet Narnia genom ett stort klädskåp. Där upptäcker de ett vackert och en gång fredligt land som befolkas av talande djur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar. Men på grund av den Vita Häxan Jadis förbannelse tvingas invånarna leva i evig vinter. Med det kloka och ståtliga lejonet Aslan vid sin sida kämpar barnen för att besegra Jadis och befria Narnia från häxans iskalla förbannelse. Skådespelare: William Moseley, Tilda Swinton, Georgie Henley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, James McAvoy, Jim Broadbent. Regi: Andrew Adamson.
Amerikansk fantasyfilm från 2005. Originaltitel: Chronicles of Narnia, The: The Lion, the Witch and the Wardrobe.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D

Torsdag 12 februari 20.00

Whitehall anlitar legosoldater för att uppträda som SHIELD och iscensätta en attack mot FN. Coulson skickar ut Melinda, Lance, och Bobbi på fältet för att hitta mannen som designade deras vapen.

The Flash

Torsdag 12 februari 21.00

Den nya metamänniskan som drabbar Central City är Tony Woodward, som kan förvandla sig till metall. Flash upptäcker att hans snabbhet är värdelös mot den järnpläterade antagonisten. Joe frågar Harrison om hans eventuella inblandning i Noras död.

Arrow

Torsdag 12 februari 22.00

En mördare dödar sina offer och försöker sätta dit Ted Grant. Arrow kommer till hans hjälp när Laurel bedyrar sin tränares oskuld. Roy går till Felicity för att få hjälp att avgöra om han dödat någon under påverkan av Mirakuru.

Film: Huset vid sjön

Fredag 13 februari 21.00

En ensam läkare och en frustrerad arkitekt skickar kärleksbrev till varandra. Så gör de den häpnadsväckande upptäckten att de lever två år i tiden ifrån varandra och de måste uppdaga sanningen om sin kärlekshistoria innan det är för sent.
Skådespelare: Keanu Reeves, Sandra Bullock. Regi: Alejandro Agresti.
Amerikansk dramafilm från 2006. Originaltitel: Lake House, The.

White Collar

Lördag 14 februari 22.00

Peter och Neal tar sig an ett fall som handlar om någon från Mozzies förflutna.

Skräckfilm: The Grudge

Lördag 14 februari 23.00

Karen är en amerikansk utbytesstudent som bor i Tokyo. Hon får i uppdrag att vårda en gammal sjuk kvinna i hennes hem. Men när Karen kommer hem till kvinnan, som bor i ett gammalt hus i utkanten av staden, hittar hon henne försjunken i en oförklarlig trans. Och Karen kan höra något rumstera i husets undervåning. Den fruktansvärda förbannelse som legat dold i husets väggar har väckts till liv. Skådespelare: Sarah Michelle Gellar, Bill Pullman, Jason Behr, Clea DuVall, William Mapother, Kadee Strickland. Regi: Takashi Shimizu.
Amerikansk skräckfilm från 2004. Originaltitel: Grudge, The.

Säsongsstart: Real housewives of New Jersey

Söndag 15 februari 19.00

Teresa och hennes man Joe kämpar med att hålla ihop familjen när deras problem med lagen blir väldigt offentliga. Teresa uppskattar stödet från svägerskan Melissa och Dina, som själv genomgår en uppslitande skilsmässa. Dessutom träffar vi Melissas vän Amber och tvillingarna Nicole och Teresa när hemmafruarna i New Jersey på nytt drabbar samman. Säsong 6 startade i somras i USA. Amerikansk realityserie från 2014.

The Bachelorette

Söndag 15 februari 20.00

Andi reser till Santa Barbara med de sexton friare som är kvar. Tolv av de lyckliga killarna ska få hänga med Andi och sjunga R&B-hits med Boyz II Men. En av friarna får fruktansvärda nyheter hemifrån och hans tillvaro i tävlingen är osäker.

Amerikansk realityserie från 2014.

Vecka 8

Red band society

Måndag 16 februari 20.00

Sjuksköterskan Jackson får stöd av Kara, Hunter, Jordi och Dash efter att hennes förflutna kommit ikapp henne. Emma möter Leos vänner.

Film: You again

Måndag 16 februari 21.00

Oavsett hur gammal du är kommer du aldrig glömma högstadiet. Det framgångsrika PR-proffset Marni reser hem för att vara med på sin storebrors bröllop, bara för att upptäcka att han ska gifta sig med tjejen som gjorde Marnis tid på högstadiet olidlig. När så den blivande brudens jet-set-moster ställs öga mot öga med Marnis inte lika tjusiga mamma är cirkusen i full gång. De två visar sig också ha en hel del ouppklarade afförer att reda ut.
Skådespelare: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Odette Annable, Sigourney Weaver, Betty White, Kristin Chenoweth. Regi: Andy Fickman.
Amerikansk romantisk komedifilm från 2010.

Biggest Loser

Tisdag 17 februari 21.00

Deltagarna frestas med tröstmat. En deltagare pratar känslor med sin tränare och Bob får en present.

Familjen Kardashian kommer tillbaka med tionde säsongen framöver, säsongen startar 15 mars i USA.

Film: En shopaholics bekännelser

Onsdag 18 februari 21.00

Becky Bloomwood lever ett glamoröst liv i New York och hennes högsta önskan är att arbeta på en modetidning. När hon får jobb som ekonomiskribent på en finanstidning inom samma förlag ser hon sin chans att få in en fot i branschen. Det blir dock inte riktigt som hon tänkt sig. Hennes spalt ”Flickan med den gröna scarfen” blir en oväntad succé och själv blir Becky kär i sin snygge chef, arbetsnarkomanen Luke. Men Becky bär på en hemlighet som hon till varje pris måste dölja.
Skådespelare: Isla Fisher, Hugh Dancy, Joan Cusack, John Goodman, John Lithgow. Regi: P.J. Hogan. Amerikansk romantisk komedifilm från 2009.
Originaltitel: Confessions of a Shopaholic..

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D

Torsdag 19 februari 20.00

En mördare slår till mot de överlevande från Tahiti Project, och Coulson måste genomgå smärtsam minnesinhämtning för att identifiera nästa tilltänkta offer.

The Flash

Torsdag 19 februari 21.00

Flash förlorar sina krafter när han slåss med en metamänniska som livnär sig på energi. Forskarna försöker återställa Barrys krafter när samma metamänniska kommer till STAR-laboratoriet, ivrig att hämnas på Harrison. Samtidigt hamnar Iris och Joe i en gisslansituation när Arrow-skurken Clock King tar över polisstationen.

Arrow

Torsdag 19 februari 22.00

Arrow är förföljd av en före detta polis som han räddade under Mirakuru-belägringen och som har blivit besatt av hjälten. Samtidigt ber Ray Felicity att följa med honom på en affärsmiddag.

Film: Whip it

Fredag 20 februari 21.00

I en liten stad i Texas är Bliss Cavendars mamma övertygad om att hennes 17-åriga dotter kan få ett lyckligt liv om hon vinner skönhetstävlingar. Men Bliss är inte den traditionella skönhetstävlingstypen. Hon är blyg, tyst, och har bara en vän, Pash. Men allt förändras för Bliss när hon upptäcker en rollerderby-liga i Austin.
Skådespelare: Drew Barrymore, Juliette Lewis, Ellen Page, Kristen Wiig, Daniel Stern, Marcia Gay Harden. Regi: Drew Barrymore.
Amerikansk dramafilm från 2009. Originaltitel: Whip It..

White Collar

Lördag 21 februari 22.00

Pink Panthers behöver en stor tjänst av Neal med mycket kort varsel, medan Peters familjeliv råkar ut för ett bakslag när en kollega blir mördad.

Skräckfilm: House of wax

Lördag 21 februari 23.00

Nyinspelning av skräckklassikern ”Vaxkabinettet”. Ett gäng kompisar på väg till en match i en liten stad råkar stöta på några skumma mordlystna bröder. Bröderna har ett museum – House Of Wax – där förbipasserande människor ”råkar” bli vaxdockor. Nu måste gänget hitta en väg ut.
Skådespelare: Elisha Cuthbert, Chad Michael Murray, Jared Padalecki, Paris Hilton. Regi: Jaume Serra. Amerikansk skräckfilm från 2005.

The Bachelorette

Söndag 22 februari 20.00

Andi tar med de tretton kvarvarande friarna till New England för några romantiska dejter. Det blir både basketmatch och en tur med ett ånglok.

The Bachelorette

Söndag 22 februari 22.00

The journey so far. I detta specialavsnitt ser vi tillbaka på Andis resa så långt. Från första kvällen och första intrycket av friarna till dejter och utflykter under säsongens första resor. Dessutom får vi se hela den senaste rosceremonin som kommer att avgöra vilka av friarna som får följa med Andi på resan till Europa.

Vecka 9

Red band society

Måndag 23 februari 20.00

Emma, Dash och Jordi lämnar sjukhuset för att gå ut och hitta en present. Kara får veta sanningen om Hunter.

Film: Rebound

Måndag 23 februari 21.00

Den medelålders tvåbarnsmamman Sandy upptäcker att hennes man har varit otrogen. Hon skiljer sig och flyttar till New York med barnen. Där inleder honen relation med sina barns barnvakt, som är en mycket yngre man.
Skådespelare: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Andrew Cherry, Sam Robards, Joanna Gleason. Regi: Bart Freundlich. Amerikansk romantisk komedifilm från 2009.

Biggest Loser

Tisdag 24 februari 21.00

Deltagarna utmanas att hålla fast vid en del av sin egen vikt för att inte falla i vattnet. Det sämre av lagen förlorar sin tränare i en vecka.

Film: Coyote Ugly

Onsdag 25 februari 21.00

Violet är en 21-åring som kommer till New York för att förverkliga sina drömmar som sångerska och sångskapare, men istället får hon jobb på Coyote Ugly, den hetaste, sexigaste baren på Manhattan där alla bartendrar är tjejer.
Skådespelare: Piper Perabo, Adam Garcia, Maria Bello, John Goodman, Tyra Banks. Regi: David McNally. Amerikansk romantisk komedifilm från 2000.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D

Torsdag 26 februari 20.00

Coulson och några i hans team beger sig till Hawaii på sitt första steg för att att lokalisera den främmande staden. Bobbi förhör Sunil och Grant kidnappar hans bror och tvingar honom att berätta sanningen om vad som hände deras bror Thomas.

Crossover: The Flash

Torsdag 26 februari 21.00

En serie mord med ett boomerangliknande vapen för Arrow och hans team till Central City och The Flash får en ny metamänniska att hantera. Gästskådespelare: Stephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Richards.

Crossover: Arrow

Torsdag 26 februari 22.00

Barry, Caitlin och Cisco anländer till Starling City för att hjälpa till med utredningen av Saras mord. Arrow och hans team behöver all hjälp de kan få för att stoppa en mördare som placerat ut fem bomber i staden för att täcka sin flykt. Gästskådespelare: Grant Gustin, Danielle Panabaker, Carlos Valdes. .

Sista avsnittet: White Collar

Lördag 28 februari 22.00

Neal kommer att behöva en hjälpande hand med en stöt, och FBI-agenten ska delta i den farliga kuppen. . Detta är seriens sista avsnitt – White Collar är nedlagd efter sjätte säsongen.

Skräckfilm: Boogeyman

Lördag 28 februari 23.00

Tim Jensen är en ung man i Chicago som har skräckfyllda minnen av traumatiska händelser i barndomshemmet. Många år senare återvänder han till sitt barndomshem för att konfrontera det monster som kan vara verkligt, men som kanske är hans fantasi som spelar honom ett spratt.
Skådespelare: Barry Watson, Emily Deschanel, Lucy Lawless. Regi: Stephen T Kay. Amerikansk skräckfilm från 2005.

The Bachelorette

Söndag 1 mars 20.00

Andi tar med sig friarna till vackra Marseille i södra Frankrike och hoppas på romantiska dejter. Herrarna bjuds på en tyst utmaning när de får prova mimteknik. .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: