du läser...
Pr - Kanal 9

Höjdpunkter i Kanal 9 vecka 6-9

kanal9Om ni hade lyckats missa att The Walking Dead är tillbaka söndag 15 februari klockan 22.00 i Kanal 9 – så kommer en liten påminnelse. Två episodbilder har släppts och avsnittet finns på clipsource och press.sbstv.se.

Missa inte heller James Mays fina miniserie James Mays cars of the people. I första avsnittet nu på tisdag 3 februari 22.00 berättar han historien om hur diktatorer kickstartade bilägandet för de stora folkmassorna.

Vecka 6

Film: Starsky & Hutch

Måndag 2 februari 21.00

David Starsky är Bay Citys mest nitiske snut. En paragrafryttare som går alla på nerverna. Kollegan Ken ”Hutch” Hutchison är hans raka motsats – en charmig slarver, som tar det mesta med en klackspark. I hopp om att få ordning på de båda gör deras chef dem till partners. Den omaka duons första uppdrag blir att utreda ett mord. Med hjälp av den coole tjallaren Huggy Bear är de snart en av stans storfräsare på spåren. Han har sitt livs kokainaffär på gång och tänker inte låta två snutar stå i vägen.
Skådespelare: Ben Stiller, Owen Wilson, Amy Smart, Juliette Lewis, Vince Vaughn, Snoop Dogg, Carmen Electra. Regi: Todd Phillips. Amerikansk actionkomedifilm från 2004.

Tillbaka: Top Gear USA

Tisdag 3 februari 21.00

Att komma upp i mer än 200 km/h brukade vara förbehållet superbilar. I dessa dagar kan du nå den hastigheten i en ny 30.000 dollar-bil, men vad är det minsta du kan spendera och ändå nå denna episka hastighet?
Det är inte lätt att jämföras med treenigheten Clarkson, Hammond och May som de senaste tio åren varit frontfigurer i världens främsta motorprogram, brittiska Top Gear. Men den amerikanska programledartrion har ambitionen att göra Top Gear i äkta amerikansk stil – bigger, better, faster.
Programledare: Adam Ferrara, Tanner Foust, Rutledge Wood.
Amerikansk motorserie från 2012.

Premiär: James May’s Cars of the people

Tisdag 3 februari 22.00

I sin strävan att upptäcka hur vi, folket, fick hjul, reser James till Tyskland, Italien och Ryssland för att berätta den extraordinära historien om hur diktatorer kickstartade bilägande för massorna. Det är en berättelse om konstruktionsbriljans, misslyckanden, krig, bedrägeri och dubbelspel. James upptäcker att den brittiska bilindustrin missade en stor chans att styra världen, och han har dåliga nyheter för en av planetens mest hatade bilar.
Top Gear-profilen James May undersöker hur bilen blev en del av vanliga människors liv och vardag. Han tittar på ”Svensson”-bilar, hur diktatorer påverkade massornas mobilitet, hur bilar har påverkat historien och mycket annat. Programledare: James May. Brittisk motorserie från 2014. Syntolkas.

Tillbaka: Grand Designs Australien

Onsdag 4 februari 21.00

Chris och Belinda har köpt den lilla plätten mark precis bredvid deras eget kulturmärkta hus i Sydneys Forest Lodge. Markbiten är bara knappt fyra meter bred, men paret vill göra det mesta av sin lilla utbyggnad. Programledare: Peter Maddison. Originaltitel: Grand Designs Australia.

Film: From Paris with love

Torsdag 5 februari 21.00

På den amerikanska ambassaden i Paris drömmer James Reese om ett actionfyllt liv som CIA-agent. Men när drömmen går i uppfyllelse blir det med att mardrömslikt bihang: Charlie Wax – partnern från helvetet. Wax skjuter först och frågar aldrig, och när Paris blir målet för en stor terrorattack går Charlie Wax till motattack med avtryckarfingret på bazookan.
Skådespelare: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden, Amber Rose Revah, Eric Godon, Sami Darr. Regi: Pierre Morel.
Amerikansk thrillerfilm från 2010.

Säsongsuppehåll: Rizzoli & Isles

Lördag 7 februari 20.00

En åklagare blir arresterad för mord, men Jane tror att han är oskyldig. Angela lär Maura om den moderna tidens barn.. Rizzoli & Isles är tillbaka längre fram.

Saturday Night Live

Lördag 7 februari 23.00

Gästvärd och musik: Blake Shelton.
Skådespelare: Vanessa Bayer, Kate McKinnon, Bobby Moynihan, Cecily Strong, Taran Killam, Aidy Bryant, Colin Jost, Kenan Thompson, Jay Pharoah, Michael Che.

Person of Interest

Söndag 8 februari 21.00

Teamets nya nummer är en New York-advokat som blir arresterad för mordet på sin make som försvann till havs. Advokaten rymmer från fängelset och teamet tar upp jakten och försöker avgöra om hon är offer eller förövare.

Dubbelavsnitt (och sista avsnitten ur säsong 3): Shameless

Söndag 8 februari 22.00

Fiona kommer på idén att flytta till Michigan med familjen, men det visar sig att alla inte är så pigga på tanken. Ian försöker stoppa Mickey från att genomföra bröllopet. Fiona tar med barnen på en campingtur. Familjen Gallagher och deras vänner firar Lips examen genom att ordna en överraskningsfest för honom. Efter att ha vunnit ett vad bestämmer sig Frank för att ta ut Lip på en hummermiddag. Ian fattar ett oväntat beslut.
Skådespelare: William H Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Cameron Monaghan, Joan Cusack, Shanola Hampton, Justin Chatwin.
Amerikansk dramakomediserie från 2013. Originaltitel: Shameless.
Nästa vecka startar fjärde säsongen av Shameless 23.00 eftersom The Walking Dead är tillbaka i Kanal 9 med nya avsnitt.

Vecka 7

Film: Due date

Måndag 9 februari 21.00

Peter Highman försöker förtvivlat hinna med ett plan hem för att vara med på sitt första barns födelse. Men katastroferna avlöser varandra när han låter sig övertalas att göra resan i bil tillsammans med den aspirerande skådespelaren Ethan Tremblay. Resan över kontinenten visar sig bli en resa som förstör inte bara ett antal bilar och ett antal vänskaper utan också Peters nerver.
Skådespelare: Zach Galifianakis, Robert Downey Jr, Michelle Monaghan, Juliette Lewis, Jamie Foxx. Regi: Todd Phillips. Amerikansk komedifilm från 2010.

Top Gear USA

Tisdag 10 februari 21.00

Rut, Tanner och Adam beger sig till Las Vegas för att bygga den perfekta taxibilen som både förare och passagerare kommer att älska. De börjar med att praktisera hos taxiförare och med sina färdiga taxis beger de sig ut på The Strip för att se vem som kan få mest dricks. .

James May’s Cars of the people

Tisdag 10 februari 22.00

James May utforskar minibilen. Han upptäcker hur åtstramning och rädsla för trängsel ledde till europeiska tragikomiska katastrofer i form av Storbritanniens ökända trehjulingar, franska dödsfällor och tyska absurditeter.

Grand Designs Australien

Onsdag 11 februari 21.00

För tretton år sedan köpte Meredith och Matt en gammal fårstation för att ha en plats att fly till från sina hektiska liv som läkare i storstaden Sydney. Nu vill de bygga ett nytt hus till familjen av material som finns i närmiljön. Men det isolerade läget innebär problem. Meredith får ta på sig rollen som projektledare eftersom ingen vill pendla ut till bygget.

Film: Surrogates

Torsdag 12 februari 21.00

I framtiden lever människorna sina liv genom robotar, så kallade surrogat som de kontrollerar tryggt och säkert från sina hem, och mord har blivit något som tillhör det förflutna. Men när en student med koppling till surrogatens skapare blir mördad tvingas FBI-agenten Greer att överge sitt eget surrogat och riskera livet för att lösa fallet. Frågan är bara vem som är verklig och vem man kan lita på. Skådespelare: Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike, Ving Rhames, Helena Mattsson. Regi: Jonathan Mostow. Amerikansk Sci-Fi thrillerfilm från 2009.

Säsongsstart: Major Crimes

Lördag 14 februari 20.00

Tredje säsongen av Major Crimes startade i USA i somras. En pappa och hans två barn försvinner från sitt hem. Teamet inser snart att föräldrarna haft problem i sin relation. Rusty har en viktig fråga till Provenza.. Rizzoli & Isles är tillbaka längre fram.

Saturday Night Live

Lördag 14 februari 23.05

Gästvärd: J.K. Simmons och musik: D’Angelo.
Skådespelare: Vanessa Bayer, Kate McKinnon, Bobby Moynihan, Cecily Strong, Taran Killam, Aidy Bryant, Colin Jost, Kenan Thompson, Jay Pharoah, Michael Che.

Person of Interest

Söndag 15 februari 21.00

Gruppens nya nummer är en 10-årig invandrarflicka som har råkat snubbla på en stor drogtillverkningsoperation. Sam flyr med flickan men tappar bort henne och måste till varje pris få tag på henne innan det är för sent.

Tillbaka: The Walking Dead

Söndag 15 februari 22.00

The Walking Dead är tillbaka efter vinteruppehållet, en vecka efter USA. Ny som fast castmedlem är Ross Marquand. Efter de prövningar som gruppen utstått kan det vara nödvändigt med en omväg.

Skådespelare: Andrew Lincoln, Melissa McBride, Chandler Riggs, Steven Yeun.
Shameless sänds kl 23.00 eftersom The Walking Dead är tillbaka med nya avsnitt.

Säsongsstart (säsong 4): Shameless

Söndag 15 februari 23.00

Lip kämpar med studierna, Debby har upptäckt pojkar och Carl är på väg in i puberteten. Franks hälsa är sämre än någonsin och Fiona dejtar sin chef.
Skådespelare: William H Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Cameron Monaghan, Joan Cusack, Shanola Hampton, Justin Chatwin. Amerikansk dramakomediserie från 2014. Originaltitel: Shameless.

Vecka 8

Film: Clash of the titans

Måndag 16 februari 21.00

Halvguden Perseus hittas till sjöss som spädbarn och växer upp utan en aning om sitt himmelska ursprung, tills hans vaksamma väktare, Io, avslöjar för honom att han är son till guden Zeus. När Zeus bror Hades mördar Perseus familj lovar Perseus att visa gudarna vad mänskligheten kan vålla för skada på deras skapare. Därefter ger sig Perseus och en liten grupp soldater ut på en resa för att hitta ett sätt att stoppa ett kollosalt havsvidunder vid namn Kraken.
Skådespelare: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes. Regi: Louis Leterrier.
Amerikansk fantasyfilm från 2010. Originaltitel: Clash of the Titans.

Top Gear USA

Tisdag 17 februari 21.00

Vi får veta vad som händer i Adams huvud när han tar kontroll över showen och får göra vad han vill. Först försöker han lära Tanner och Rut hur man spelar fotboll – med en twist. Sedan avslöjar han sin egen konceptbil.

Sista avsnittet: James May’s Cars of the people

Tisdag 17 februari 22.00

James tittar på bilarna som gav folket hopp. Han visar hur ambitioner och nytt välstånd drev utvecklingen av några av de bästa bilar som någonsin gjorts. Han avslöjar också sitt val av den ultimata folkbilen – den bil som kan göra anspråk på att vara den största bilen i historien.

Grand Designs Australien

Onsdag 18 februari 21.00

Daniela Turrin, Niran Peiris och sonen Calum gör något ingen i den prestigefyllda Sydney-förorten Hunters Hill har gjort förut. De river sitt gamla hus för att bygga ett mindre. De menar att en familj som tillbringar tid tillsammans förblir tillsammans.

Film: Invictus – de oövervinnerliga

Torsdag 19 februari 21.00

Nelson Mandela försöker tillsammans med kaptenen för Sydafrikas rugbyteam ena landet. President Mandela vet att hans land är delat både rasmässigt och ekonomiskt i kris i kölvattnet av apartheid. Han tror att han kan ena folket med hjälp av det nationella och universella intresset för sport, och tillsammans hjälper de Sydafrikas rugbyteam till en chans att spela i finalen i 1995 års World Cup Championship. Baserad på verkliga händelser.
Skådespelare: Morgan Freeman, Matt Damon, Tony Kgoroge, Marguerite Wheatley. Regi: Clint Eastwood. Amerikansk dramafilm från 2009. Originaltitel: Invictus.

Major Crimes

Lördag 21 februari 20.00

En man som hela tiden hävdade att han var oskyldig släpps från fängelset, bara för att kort därefter bli mördad. Offrets fall öppnas igen och gruppen arbetar hårt för att lösa ett sjutton år gammalt mord. Till Raydors förvåning avslöjar Rusty orsaken till sina misstänkta aktiviteter den senaste tiden.

Saturday Night Live-special: I heart SNL

Lördag 21 februari 23.05

Saturday Night Live firar Alla hjärtans dag och har samlat de bästa Valentine’s-klippen i ett specialavsnitt.

Person of Interest

Söndag 22 februari 21.00

Finch försöker skydda en fastighetsutredare vars nummer har kommit upp, medan Reese söker efter den försvunna Sam. .

The Walking Dead

Söndag 22 februari 22.00

Mer information kommer snart.

Shameless

Söndag 22 februari 23.00

Fiona kraschar tjänstebilen och ljuger för Mike om hur det gick till. Samtidigt kämpar Lip med collegelivet. Debbie träffar en äldre kille, medan Carl försöker hitta en blodgrupp som passar Frank. Kevin och Veronica får överraskande nyheter.

Vecka 9

Film: Wrath of the titans

Måndag 23 februari 21.00

Försvagade av människans brist på tilltro får gudarna allt svårare att stå emot titanerna. När titanernas ledare Kronos allierar sig med Hades finns inte längre något hopp om fred och det faller på Perseus att leda gudarna i ett sista slag där allt står på spel.
Skådespelare: Sam Worthington, Liam Neeson, Rosamund Pike, Ralph Fiennes. Regi: Jonathan Liebesman. Amerikansk actionäventyrfilm från 2012. Originaltitel: Wrath of the Titans.

Top Gear USA

Tisdag 24 februari 21.00

Killarna försöker bygga den perfekta bilen för apokalypsen – prisvärd, rolig att köra, och ändå zombiesäker. Efter att ha testat dess prestanda, vapen och försvar ska de tävla.

Top Gear: Best of British

Tisdag 24 februari 22.00

En tillbakablick på några av Top Gears finaste möten med brittiska bilar. Och ibland det värsta. Det blir Bentley, Rolls-Royce, Lotus och Jensen Interceptor. På den mindre glamorösa sidan finns också British Leyland-utmaningen där killarna försöker bevisa att det strejkbenägna 1970-talsvidundret faktiskt gjorde en eller två bra bilar. Och när de har fått sitt lystmäte av rost och förtvivlan går gossarna vidare till flaggviftande och firande av allt som är bra med bilbyggande i Storbritannien.
Programledare: Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May.
Originaltitel: Top Gear: Best of British. Syntolkas.

Grand Designs Australien

Onsdag 25 februari 21.00

Förankrad i mitten av Bass sund, mellan Australien och Tasmanien, och utsatt för de våldsamma vindarna från haven Roaring Forties, är King Island så långt från tropikerna man kan komma i Australien. Ändå har konstnärerna Di och Andrew Blake bestämt sig för att bygga ett hus där.

Film: Children of men

Torsdag 26 februari 21.00

År 2027. Jordens invånare klarar inte längre av att föröka sig. Världens yngste medborgare har precis avlidit, endast 18 år gammal, och mänskligheten tvingas inse att den är på väg att dö ut. Byråkraten Theo har förlorat tron på framtiden. Men när mänsklighetens sista hopp, en gravid kvinna, plötsligt dyker upp bestämmer han sig för att hjälpa henne. Men andra är också intresserade av att få tag i kvinnan och Theo tvingas till en gastkramande flykt för att föra henne i säkerhet. Skådespelare: Clive Owen, Julianne Moore, Sarah Chalke, Michael Caine. Regi: Alfonso Cuarón. Amerikansk Sci-Fi thrillerfilm från 2006.

Major Crimes

Lördag 28 februari 20.00

Major Crimes-gruppen försöker lösa mordet på en hund som hade fått ärva en 20 miljoner dollar-egendom av sin avlidne ägare. Med hjälp av wannabe-detektiven Jonathan Baird tar fallet en ny vändning när gruppen börjar misstänka att ett brott låg bakom hundens ägares död.

Saturday Night Live-special: 40th anniversary special

Lördag 28 februari 23.05

Saturday Night Lives jubileum: 40 säsonger med livesänd humor. Minnesvärda klipp ur arkivet med några av de namnkunniga komiker som varit med i ensemblen under åren.
Skådespelare: Vanessa Bayer, Kate McKinnon, Bobby Moynihan.
Amerikanskt humorprogram från 2015. Originaltitel: Saturday Night Live: 40th Anniversary Special.

Person of Interest

Söndag 22 februari 21.00

Maskinen tar fram en bedragare som påstår sig vara hypnosterapeut men som använder informationen han kommer över för att komma åt sina patienters bankkonton. Men en av patienterna visar sig vara en mycket farlig person som man inte ska lura.

The Walking Dead

Söndag 29 februari 22.00

Mer information kommer snart.

Shameless

Söndag 29 februari 23.00

Frank manipulerar sig in i sin äldsta dotter Sammis liv. Fiona har middag med Mikes familj och träffar hans bror. Lip har svårt att hantera både skola och arbete. Sheila går på dejt med en man som hon träffat på nätet.

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: