du läser...
Melodifestivalen - ESC, Ny - SVT

Mer Melodifestival med ny app

Melodifestival med ny app

Melodifestival med ny app

Till Melodifestivalen 2015 lanseras en app där du inte bara kan rösta själv, utan även se hur kompisarna röstar och hur andra röstar i olika delar av Sverige. Genom appen kan man rösta gratis – i realtid – under tiden då varje låt spelas. Det går också att tippa resultatet, tävling för tävling, redan nu.

– Det här känns jättekul. Appen kommer att ge dig ännu mer Melodifestival och göra att du där och då ser hur du är med och påverkar det som händer direkt i tävlingen. Dessutom kan du tippa egna resultatlistor och dela med andra, se hur kompisarna tippade och hur andra har röstat i landet, säger Christel Tholse Willers, chef för Melodifestivalen 2015.

Genom appen kan man rösta gratis – i realtid – under tiden då varje låt spelas. Man kan ge max 5 röster/bidrag. Antal röster som går iväg står i relation till intensiteten i tv-tittarens fingertryck på appens bultande hjärta. För att uppnå 5 röster krävs ett stort antal tryck på displayen. I direktsändningen i tv kommer man att kunna se hur det röstas med appen.

För att kunna ladda ner Melodifestivalens app behövs en smartphone eller en surfplatta. Hos abonnenten dras en engångsavgift i form av en installationsavgift av appen motsvarande kostnaden av ett sms.

Appen finns tillgänglig för nedladdning i App Store, Google Play och Windows Phone Store från och med idag, onsdag 4 februari 2015.​

För mer information se svt.se/melodifestivalen.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: