du läser...
Pr - HISTORY®

Ny säsong av Pawn Stars på HISTORY®

 Pawn Stars © All rights reserved Fotograf/Källa 2013 A+E Networks / Zach Dilgard

Pawn Stars © All rights reserved
Fotograf/Källa 2013 A+E Networks / Zach Dilgard

Sällsynta prylar, inspirerande historier och mängder av prutning garanteras när hitserien Pawn Stars återvänder till HISTORY® med 24 helt nya avsnitt med start den 9 februari.

Pawn Stars är serien med högst tittarsiffror någonsin på HISTORY med miljoner av tittare varje vecka i hela världen. Sedan serien hade premiär 2009 har de färgstarka karaktärerna i den välkända Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas köpt och sålt tusentals föremål.

I serien följer vi tre generationer av familjen Harrison: farfar Richard, hans son Rick och sonson Corey, som tillsammans driver företaget med hjälp av Coreys barndomsvän “Chumlee”.

Den här säsongen dyker en hel rad spännande föremål upp i butiken. Allt från juveler, leksaker, böcker och prylar från kända filmer till vapen och bilar. På pantbanken använder man sina skarpa ögon och erfarenhet för att fastställa hur mycket något är värt och för att bedöma om föremålet är äkta eller ej, och man är också angelägen om att få veta mer om föremålets historia.

Bland de mer ovanliga sakerna i de kommande avsnitten finns bland annat en jacka som tidigare ägdes av sångaren Neil Diamond, dysor från kryssningsfartyget Queen Mary, Who-basisten John Entwistles gamla gitarr och en valaffisch på Abraham Lincoln från det amerikanska inbördeskriget 1864.

En kund kommer in med något som relaterar till de nordiska ländernas historia, nämligen en imponerande samling av smycken och svärd från vikingatiden. Rick är väldigt förtjust i vikingatiden och blir alldeles till sig, men är alla föremål verkligen äkta? Han ber sin gamla vän Laird om hjälp. Laird har samlat vikingaprylar i mer än 20 år – och det visar sig att kunden får en rejäl överraskning!

Allt detta och mycket mer i den 13:e säsongen av Pawn Stars som har premiär på HISTORY med två helt nya avsnitt måndagen den 9 februari kl. 21.00.

Följ HISTORY på Facebook och håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna och få information om detta och andra spännande program på HISTORY och systerkanalen H2.


OM PAWN STARS

– The Gold & Silver Pawn Shop öppnade i utkanten av Las Vegas 1989.

– Antalet kunder har ökat från 70 till nästan 1000 om dagen.

– Med anledning av programmets popularitet har man behövt anställa 30 nya medarbetare.

– Butiken är öppen dygnet runt och har mer än 15 000 föremål i lager.

– Det finns fler än 12 000 pantbanker i USA.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: