du läser...
Ny - Com Hem

Stadsnät i Svealand AB tecknar avtal med Com Hem

comhemStadsnät i Svealand AB som driver och utvecklar stadsnäten i ett antal kommuner i Mälardalen har tecknat avtal med Com Hem. Därmed har nu drygt 50 000 hushåll i regionen möjlighet att teckna bredband, TiVo och övriga tv-tjänster från Com Hem via stadsnätet.

Ramavtalet innebär att Com Hem kommer att agera tjänsteleverantör åt Stadsnät i Svealand AB som är kommunikationsoperatör i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Arboga.

”Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda våra kunder Com Hem som en av våra tjänsteleverantörer i vårt nät. Com Hem är ytterligare ett steg i vår ambition att tillhandahålla ett brett tjänsteutbud i världsklass inom vårt öppna stadsnät till våra kunder”, säger Niklas Dennerås, sälj- och marknadschef på Stadsnät i Sveland.

”Det här är det näst största sammanhängande stadsnätet i Sverige som vi har blivit leverantör till någonsin och det innebär en väsentlig ökning av antalet hushåll som har möjlighet att teckna tjänster från Com Hem. På Com Hem vill vi nå så många hushåll som det är möjligt med våra tjänster. Därför är samarbeten med stadsnät viktiga för oss” , säger Stefan Trampus, försäljningsdirektör på Com Hem.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: