du läser...
Pr - TLC

Höjdpunkter i mars på TLC

tlcI mars på TLC är tablån full av kvinnor – varför nöja sig med en dag, när man kan ha en hel månad? Både Kate plus 8 och 19 kids & counting är tillbaka och Christine på chocolateriet Choccywoccydoodah i Brighton hjälper kända gäster med spektakulära tårtor i Chokladfrossa starstruck. 

Framförallt gör vi plats på scen för Whitney Thore. Whitney, som är en glädjestrålande radioproducent med passion för dans, lever också med sjukdomen PCOS som ändrade hennes liv radikalt när hon gick upp nästan 100 kilo på några månader.

Nu följer vi Whitney i serien om hennes liv och TLC uppmärksammar även under mars månad Whitneys kampanj ”No Body Shame” som syftar till att hjälpa kvinnor att vara stolta över den de är. Premiär för Whitney Thore – my fabulous life tisdag 17 mars 22.00 på TLC.

Mars

Chokladfrossa starstruck

Säsongsstart måndag 2 mars 21.00

I vårens säsong av Chokladfrossa är teamet på Choccywoccydoodah tillbaka för att ge kunderna den ultimata chokladupplevelsen i den form de helst önskar. Denna säsong är kunderna kända människor som längtar efter att få sina vildaste tårtdrömmar uppfyllda. Bland de kända kunderna finns Wesley Snipes, Jason Donovan, Richard Branson, Spice girls Mel C, Michael Bolton och även i kärt minne Joan Rivers.

Kate plus 8

Säsongsstart onsdag 4 mars 22.00

I dessa specialavsnitt om Kate Gosselin och hennes åtta barn får vi följa med familjen på semester, och fira fjortonåringarnas födelsedag. För Kate som nu är singelmamma blir vardagen allt som oftast överväldigande – med de tioåriga sexlingarna: Alexis, Hannah, Aaden, Collin, Leah och Joel samt tvillingarna Mady och Cara som nyligen fyllt fjorton.

Whitney Thore – my fabulous life

Premiär tisdag 17 mars 22.00

Whitney älskar att dansa. Det gjorde hon redan som liten och under uppväxten tog hon varje tillfälle att stå på scen. När Whitney började college gick hon plötsligt upp drygt 20 kilo på bara tre månader. Och innan hon fått sin diagnos hade hon gått upp ytterligare nästan 50 kilo. Diagnosen blev PCOS, polycystiskt ovarialsyndrom, med extrem viktökning, skäggväxt och förlust av håret som följd.Sjukdomen tog nästan livslusten ifrån henne. Men en dansvideo på youtube blev vägen tillbaka. Nu är Whitney känd från sina videos A fat girl dancing och inspirerar miljoner genom sin kampanj No body shame.

19 kids & counting

Säsongsstart onsdag 25 mars 21.00

I den nya säsongen följer vi Jill och Dericks bröllopsplaner när de väljer kläder och provsmakar tårtor inför det gigantiska bröllop som väntar. Fler än 1000 av deras närmaste vänner och släktingar kommer att närvara vid det högtidliga tillfället. Jim Bob och Michelle förbereder sig på att en ny era i livet börjar när deras äldsta ska till att gifta sig och passar på att fira 30 årig bröllopsdag själva. Stora förändringar är på g för den stora familjen i 19 kids and counting.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: