du läser...
Pr - Kanal 5

Kanal5Håll ut! Det kommer en vår och det kommer en ny säsong av Partaj. Johan Petersson, Rachel Mohlin, Eva Röse, Ola Forsmed och resten av Partajgänget tar sig an kändisarna, tv-programmen och fenomenen det pratas om. Och inte minst de svenska politikerna som inlett ett rafflande år med nya partiledare och en decemberöverenskommelse att käbbla om.

Nu är en ny fräsch säsong av det prisbelönta och rykande aktuella humorprogrammet Partaj tillbaka. Med några av Sveriges allra främsta skådespelare och komiker i ensemblen får vi se deras sanningar om kändisarna det pratas om, tv-programmen det tittas på och hur det går för regeringen med en decemberöverenskommelse innanför västen. Naturligtvis tittar Partaj närmare på de nya toppnamnen i svensk politik och vi får veta vem AKB – Anna Kinberg Batra egentligen är.

Zlatan gör sig redo för ett liv efter fotbollen och har köpt en kyrka i Stockholm åt familjen att bo i. Vi följer honom i hans nya liv där det ska letas dagis, parkeringsplatser och nya stamhak. Persbrandt får ett gig som dramalärare och Lill-Babs och & Berghagen testar ungdomsgrejer. Vi får se den spännande svenska versionen av Orange is the new black – Hinseberg. Dessutom Carola, Leif GW och en titt på det danska filmundrets källa – den danska filmfolkhögskolan. Vi får också höra nya hits från Olle Jönsson och kloka visdomsord och etikettsregler från Magdalena Ribbing.

I Partajs ensemble hittar vi begåvade imitatörer och skådespelare. I spetsen ser vi Mr Partaj själv, Johan Petersson. Vi ser även skådespelerskan imitatörsgeniet Rachel Mohlin som gör comeback i programmet och skådespelerskan och komediennen Eva Röse. Dessutom de välkända Partajprofilerna Christian Åkesson vars tolkning av målvakten Andreas Isaksson redan är en klassiker, Joanna Eriksson som gjort bl a prinsessan Madeleine i Partaj och numera även syns som ICA-Cindy i tv-reklamen och Pelle Arhio som bl a känns igen på sin högst personliga och aggressivarroganta version av Chris O´Neill.

Till sin hjälp har de varje vecka en särskilt inbjuden känd svensk gäst som är modig nog att kasta sig in i Partaj och leda programmet under en kväll. I första avsnittet (8/3) är det komikern Johan Glans som gästar, i avsnitt 2 (15/3) Henrik Schyffert sedan under säsongen är det bl.a. Jenny Strömstedt, Caroline Winberg, Kalle Moraeus och Victoria Silvstedt.

I ensemblen ser vi bl a Johan Petersson, Rachel Molin, Eva Röse, Ola Forssmed, Joanna Eriksson, Christian Åkesson, Jakob Setterberg, Anna Carlsson, Anna Gunnarsson, Pelle Arhio, Johan Rödin, Jörgen Lötgård, Fredrik Hallgren m.fl.

Partaj, säsongspremiär söndag 8 mars 21.00 i Kanal 5

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: