FOX INTERNATIONAL CHANNELS PRODUCERAR NYA DRAMASERIEN OUTCAST TILLSAMMANS MED SKAPAREN AV THE WALKING DEAD

fox_1FOX International Channels (FIC) producerar dramaserien Outcast för Cinemax tillsammans med succéförfattaren Robert Kirkman, mannen bakom hyllade The Walking Dead , som även är exekutiv producent för tv-serien. Outcast kommer att sändas på FOX Sverige.

Outcast baseras på serietidningen med samma namn och handlar om den unga mannen Kyle Barnes, spelad av Patrick Fugit (”Gone Girl”). Barnes har i hela sitt liv varit besatt av demoner och isolerar sig från omgivningen i rädsla för att göra människor han bryr sig om illa. För att återta sitt normala liv påbörjar Barnes en resa för att finna svar tillsammans med pastorn och evangelisten Anderson, spelad av Philip Glenister (”Life on Mars”), och gör då en upptäckt som kan förändra hans och världens öde för alltid.

— Vi är mycket exalterade över att Cinemax kommer visa Robert Kirkmans nya dramaserie. Outcast är en ambitiös serie och Adam Wingard har regisserat ett starkt pilotavsnitt. Jag är mycket stolt över det arbete som Robert, Sharon och teamet har utfört, säger Hernan Lopez, President & CEO, FOX International Channels.

Outcast är skapad av den erkände serieförfattaren Robert Kirkman tillsammans med tecknaren Paul Azaceta. Kirkman är även exekutiv producent för tv-serien tillsammans med Chris Black (”Desperate Housewifes”), David Alpert (”Circle of Confusion”), Sharon Tal Yguado (FIC) och Sue Naegle.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: