Nu får ännu fler som har Viasat-paket tillgång till Viaplay

viaplayNu kommer även Com Hems kunder som har ett Viasat-paket i sitt kanalutbud att få kostnadsfri tillgång till Viaplay som en del av sitt abonnemang. Det innebär att nästan alla som har Viasat-paket i sitt TV-utbud också har möjlighet att se innehållet var och när de vill på Viaplay.

De som har ett Viasat-paket hos Com Hem kommer från och med idag att få tillgång till sitt motsvarande Viasat-utbud på Viaplay. Utbudet kunderna får tillgång till på Viaplay baseras på det Viasat-paket man har i sitt utbud. De flesta kunder hos Viasat, Telia, Tele2, Sappa, Kalejdo, Serverado och Connect TV som har Viasat-paket, har sedan tidigare tillgång till Viaplay, som en del av sitt abonnemang.

– Vi tycker det är fantastiskt roligt att nästan alla som har ett Viasat-paket nu också har möjlighet att ta med sig sitt innehåll och se det var man vill, när man vill på Viaplay. Vår ambition är såklart att alla som har ett Viasat-paket också ska ha tillgång till Viaplay då vi vet att det ger ett stort mervärde för kunderna, säger Jonas Karlén VD på Viasat.

På Viaplay kan man se livesport, serier, barnprogram eller film i datorn, mobilen och i surfplattan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: