Kärlek, drama och ”ex-appeal” i Ex on the Beach Sverige

Ex on the Beach Sverige

Ex on the Beach Sverige

Sol och fest med chockade singlar och deras ex när svenska Ex on the Beach Sverige har landat på en paradisö mitt i Karibien.

Åtta förväntansfulla singlar ska hitta nya romanser och spendera sitt livs semester i en luxuös och flott villa på en vacker ö där de ska roa sig, träffa andra singlar och uppleva en bekymmerlös tid tillsammans. Vad de däremot inte vet är att snart kommer hela deras tillvaro vändas upp och ner – när ex efter ex reser sig ur vågorna och kliver upp på stranden redo att delta i festen. Knappt har fötterna torkat innan intriger, drama och laddade möten tar fart.

Ex on the Beach Sverige har premiär i vår på Kanal 11 och är en svensk version av det nya MTV-formatet med samma namn, där tittarna får följa fyra svenska singelkillar och fyra svenska singeltjejer ska tillbringa en lyxsemester på den lilla exklusiva och paradisiska ön Anguilla i Karibiska havet. Allt är flärd, sol och bad och de åtta singlarna lever ett otroligt behagfullt liv i lyxvillan där de ska hitta nya romanser och spendera en drömsemester tillsammans.

Men vad de inte känner till är att en stor överraskning väntar – deras ex från tidigare relationer kliver upp ur havet och in deras perfekta drömtillvaro och rör till det en hel del. En efter en gör ex:en entré och den tänkta drömresan får helt nya – och oväntade – vändningar. Nya relationer skapas, andra splittras och intrigerna tätnar.

– Det känns både spännande och roligt att kunna presentera framgångsrika Ex on the Beach som den första svenska produktionen på snabbväxande Kanal 11 och Kanal 11 Play. Meter har tagit sig an ett fascinerande och kittlande underhållningsformat, och hittat fantastiska deltagare som har alla förutsättningar att bli nya Kanal 11-favoriter på alla plattformar,säger Axel Eriksson programdirektör för lokalproduktioner SBS Discovery TV.

Så snart det går upp för singlarna att deras ex kommer att fortsätta anlända i en strid ström till ön börjar förstås spekulationerna om vems ex som kommer härnäst och vilket ex det är.

Utöver livet i den fantastiska villan går singlarna på dejter, åker på exotiska utflykter och får uppleva ett resmål utöver det vanliga.

Ex on the Beach Sverige produceras av Meter och har premiär måndag den 6 april, klockan 22.00, på Kanal 11. Ex on the Beach Sverige sänds måndag – onsdag, klockan 22.00.
Tittarna kan också följa Ex on the Beach Sverige på Kanal 11 Play där alla avsnitten tillgängliggörs gratis.
Varje torsdag publiceras dessutom ett highlightsavsnitt exklusivt på Kanal 11 Play.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: