Älgbonde, SM-mästare i plöjning, teaterälskande bonde och hästbonde vill hitta kärleken i Bonde söker fru.

Bonde söker fru, foto: TV4

Bonde söker fru, foto: TV4

I årets Bonde söker fru får tittarna bland annat träffa en älgbonde från Bjurholm, en köttbonde från Hassela och en teaterälskande växtbonde från Järvsö. De har alla gemensamt att de längtar efter att finna den stora kärleken. Den 13 april träffar Linda Lindorff bönderna för första gången i tv.

– Det är tioårsjubileum för Bonde söker fru och det känns helt fantastiskt! Det är många som träffat sin stora kärlek genom åren i programmet och årets bönder har alla förutsättningar att göra desamma. Det kommer bli kärlek i sommar det vet jag, våra bönder är så varma och härliga och så redo för kärlek, de är helt enkelt oemotståndliga! säger Linda Lindorff.

I höst startar den tionde säsongen av Bonde söker fru där tittarna får följa böndernas jakt på äkta kärlek.

Men redan måndagen den 13 april klockan 20.00 presenterar TV4 de åtta bönderna som tittarna kan skriva brev till. I castingprogrammet träffar Linda Lindorff alla åtta bönder som berättar mer om sig själva, sina förväntningar och förhoppningar inför sommaren och framtiden.

Efter castingprogrammet kan tittarna skriva brev till den bonde som väckt deras nyfikenhet och som de gärna vill träffa och lära känna bättre.

Årets bönder är:

Stefan Hildingsson
Stefan är 31 år och bor i Hassela där han arbetar som köttbonde. Stefan skrattar mycket, är passionerad och romantisk och älskar allt som har med 50-talet att göra. Han har en son på 3,5 år. Stefan söker en tjej med riv i och skinn på näsan.

Per Gustafsson
Per är 38 år och kommer från Undenäs där han bor på sin gård långt ute på landet. Han arbetar som skogs -och köttbonde och på sin fritid älskar han att dansa. Han längtar efter barn och familj och söker en levnadsglad kvinna som tycker om att skratta.

Daniel Johansson
Daniel är 38 år, kommer från Bjurholm i Västerbotten och har tre barn. Han är något så ovanligt som älgbonde. Daniel vill gärna träffa en aktiv och sportig kvinna och sportar själv en hel del.

Anders Eriksson
Anders är 41 år, arbetar som kött- och mjölkbonde och bor i Reftele. Anders har en stark längtan efter att träffa den rätta och bilda familj. Det viktigaste för Anders är att det finns passion och att det känns ordentligt i hjärtat. Anders är SM-mästare i plöjning.

Olle Pallars
Olle är 36 år och bor i Järvsö. På gården odlar han gräs till travhästar och där finns även ett gårdsmejeri med osttillverkning. Olle älskar teater och dans, framförallt styrdans. Han söker en intelligent tjej som gillar att hålla igång.

Marcus Andersson
Marcus är 37 år och bor i Odensbacken där han jobbar som köttbonde och driver en maskinstation. Marcus har många järn i elden och är en driven person. Han gillar att resa och sporta och har gjort flera svenska klassiker samt tagit ett dykcertifikat. Marcus söker en sportig tjej som delar hans reseintresse.

Johnny Andersson
Johnny Andersson är 50 år, spannmålsbonde och bor i Teckomatorp i Skåne. Johnny är väldigt barnkär och har två barn sedan tidigare. Han är intresserad av inredning och har ritat sitt hus själv. Johnny längtar efter att träffa någon att dela sitt liv med.

Pontus Hugosson
Pontus är 25 år, arbetar som hästbonde och kommer från Kungsbacka. Pontus jobbar med hästar, både med uppfödning och ridning. Han var tidigare med i U21-landslaget i fälttävlan. Pontus söker en tjej som gillar honom för den han är.

Tips om man vill skriva till en bonde:
1. Berätta om dig själv och vilken bonde du fastnat för.
2. Ange dina kontaktuppgifter och bifoga foto på dig.
3. Märk kuvertet med namnet på bonden du skriver till.

Skicka brevet senast onsdag 13 maj till:
Bonde söker fru
TV4
115 79 Stockholm

Eller sök via: tv4.se/bonde-söker-fru

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: