Lia Boysen första gäst i ny-gamla ”Go’kväll”

okväll

okväll

Ett av Sveriges mest populära tv-program, ”Go’kväll”, flyttas fram en halvtimme på vardagskvällarna. Skådespelaren Lia Boysen är första gäst i programmet med den nya sändningstiden den 14 april och berättar bland annat om arbetet med den nya filmen ”Miraklet i Viskan”, där hon spelar mot Rolf Lassgård.

Utöver Lia Boysen är även designern Bea Szenfeld gäst i ”Go’kvälls” studio denna tisdagskväll. Hon har inspirerats av klänningsmönster från 1950-talet och syr upp klänningar till vardag och fest i nya, uppfräschade studion.

Trots ny sändningstid är mycket sig likt. Det blir fortfarande ”Gör om mig”, matlagning, intervjuer, resereportage, katter, hundar, musik, mode och trädgård.

– Samtidigt som vi byter sändningstid passar vi på att fila lite på programinnehållet, men alla kommer att känna igen sig. Det känns också otroligt roligt att det blir chans för ännu fler att se programmet, säger programledaren Beppe Starbrink.

Från den 14 april sänds Go’kväll alltså i SVT1 tisdag-fredag kl 18.45-19.30 och på lördagar kl 18.15-19.00. Programledare är som tidigare Beppe Starbrink, Inger Ljung Olsson, Pekka Heino och Ebba Kleberg von Sydow.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: