Boxer tecknar avtal med Fibra

boxer_1Fibra (Stadsnät i Svealand) som driver och utvecklar stadsnäten i fem kommuner i Mälardalen har nu tecknat ett avtal med Boxer. Därmed har drygt 60 000 hushåll i regionen möjlighet att teckna bredband- och telefonitjänster från Boxer via stadsnätet.

Ramavtalet innebär att Boxer kommer agera tjänsteleverantör åt Fibra som är kommunikationsoperatör i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs, Arboga och Hallstahammar.

– Vi är glada och stolta över att Boxer valt att erbjuda sina tjänster i vårt nät. Avtalet med Boxer är ytterligare ett steg i vår ambition att tillhandahålla ett brett tjänsteutbud i världsklass inom vårt öppna stadsnät till våra kunder, säger Niklas Dennerås, Sälj- och marknadschef på Fibra.

– Avtalet med Fibra innebär att 60 000 hushåll i Mälardalen får möjlighet att ta del av Boxers bredband- och telefonitjänster. Stadsnätssamarbetet med Fibra är en naturlig utveckling i Boxers fortsatta satsning på att ge fler hushåll möjligheter att ta del av våra tjänster, säger Mattias Hartmann, Head of New Business på Boxer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: