SVT Play Webbexklusivt vecka 22

SVT Play Tisdag 26/5
Bathinas skilda världar
Del 4 av 7: Överklassen. Bathina Philipson besöker familjen Asker på Beckershof utanför Katrineholm. Det bjuds på cocktailparty och jaktmiddag i det enorma huset. Bathina blir bjuden på tjejlunch hemma hos en av väninnorna på Östermalm och åker till Boden för att hälsa på sina släktingar som precis flytt från Syrien. Bathina Philipsons liv är en riktig askungesaga. Hennes familj kom till Sverige som flyktingar från Palestina när Bathina var liten. Hon växte upp med åtta syskon i en lägenhet i Uppsala. När hon var 22 år träffade hon miljonären Aje Philipson och hennes liv förändrades i grunden.
Tillgängligt till 16/7

Nyheter-ish
Komikerna Kodjo Akolor, David Druid, Victor Linnèr, Sara Kinberg och Camilla Fågelborg snackar om aktuella och knasiga nyheter de hittar på nätet. Det är udda, konstigt och mycket mycket roligt! Del 5 av 20.

Torsdag 28/5

Nyheter-ish
Komikerna Kodjo Akolor, David Druid, Victor Linnèr, Sara Kinberg och Camilla Fågelborg snackar om aktuella och knasiga nyheter de hittar på nätet. Det är udda, konstigt och mycket mycket roligt! Del 6 av 20.

Fredag 29/5

Den dömda världsmästaren Svensk dokumentärserie från 2015.
Del 8 av 10. Mikaela Laurén har gått från hyllad simmerska till världsmästare i proffsboxning – via ett fängelsestraff för dopning och vapeninnehav. Mikaela är 39 år, singel och börjar känna oro inför framtiden. Hon väljer att frysa sina ägg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: