du läser...
Pr - HISTORY®

HISTORY® söker mystiska giganter

 Search for the Lost Giants Fotograf/Källa 2014 A+E Networks / Katrina Wojtasik

Search for the Lost Giants
Fotograf/Källa 2014 A+E Networks / Katrina Wojtasik

Två bröder åker ut för att undersöka en otrolig teori: Att en mystisk ras av giganter en gång vandrade på jorden. Personerna bakom hitserien The Curse of Oak Island presenterar Search for the Lost Giants, som har premiär den 20 maj på HISTORY®.

För några år sedan snubblade de två amerikanska stenhuggarna Jim och Bill Vieira över någonting i skogarna i Massachusetts som skulle förändra deras liv för alltid. Bröderna hade funnit gamla stenstrukturer och tunnlar som kunna vara ledtråden till en försvunnen civilisation.

Ytterligare research ledde till ett tiotal redan publicerade rapporter om gigantiska ben och skelett, av vilka några blivit funna i liknande strukturer över hela USA. Stenstrukturerna kunde vara bevis på en förlorad ras av giganter som aldrig har nämnts i några historieböcker.

Enligt artiklarna från runt år 1900 var många av kvarlevorna från 3-4 meter långa humanoider med dubbla tandrader. Men inga av de rapporterade skeletten återfinns i något museu. Om giganterna verkligen existerade, var är bevisen?

I den sex delar långa serien Search for the Lost Giants följer vi bröderna Vieira på deras jakt efter bevis på de försvunna benen, som verkar ha ramlat mellan historiens stolar.

De gräver efter gömda kammare, undersöker underjordiska tunnlar och letar djupt nere i museernas arkiv över hela landet – allt för att finna det ben, det hårstrå, det lilla spår av DNA som slutligen kommer att kunna svara på frågan: Existerade giganterna på jorden?

Search for the Lost Giants – onsdagar med start den 20 maj kl. 22.00 på HISTORY.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: