du läser...
TV/Satellit nyheter, Webb-TV

Magine TV lanserar kanaler på lösvikt

magine tvSvenskarnas tv-tittande förändras i rask takt. För att göra tv-tittandet mer flexibelt lanserar nu den molnbaserade tv-tjänsten Magine TV favoritkanaler på lösvikt, samt flera tematiska kanalpaket som exempelvis barnpaketet och Discoverypaketet, helt utan bindningstid. Dessutom lanserar Magine TV hemlandspaket med kanaler från andra länder. Syftet är att göra det möjligt för människor att skapa sin egen, personliga tv-upplevelse där man kan se favoritprogram när, hur och vart som helst.

Traditionell tablå-tv hade ett tufft 2014 med ett fortsatt minskat tittarantal.* Istället blir tv i datorn allt vanligare. Under förra året tittade så många som var tredje svensk, 15 och 74 år, på streaming-tv varje dag.* Och totalt spenderade svenskarna över 7 miljoner timmar mer framför webb-tv under marsmånad i år jämfört med förra året.*

Flexibel tablå-tv direkt i datorn, surfplattan och mobilen
Magine TV är en molnbaserad tv-tjänst som gör traditionell tv flexibel – genom möjligheten att starta och pausa program när man själv vill, titta på tidigare program, välja nischade kanalpaket efter egna intressen och underlätta att ta favoritprogrammen med sig – var man än är.

– Traditionellt tv-tittande innebär boxar, bindningstider och ofta krav på att betala för ett basutbud innan man får tillgång till de kanaler man verkligen vill ha. Med Magine TV kan man välja att bara betala för de kanaler man verkligen vill ha och man kan titta i vilken apparat som helst: i mobilen på bussen, på plattan ute i solstolen eller på tv:n i vardagsrummet, säger Alexander Jamal, Sverigechef på Magine TV.

Lanserar tv på lösvikt och hemlandspaket
Nu ökar Magine TV flexibiliteten genom att lansera kanaler på lösvikt. Det innebär att det, utöver det kostnadsfria grundutbudet, går att köpa enskilda kanaler utan bindningstid. Exempel på kanaler som kan köpas på lösvikt är Motors TV, Toon TV, Horse & Country och Showtime.

Magine TV lanserar också flera kanalpaket som exempelvis barnpaketet, Discoverypaketet och hemlandspaketen. Hemlandspaketen innehåller olika hemlandskanaler som gör det enkelt och prisvärt att se på kanaler från specifika länder. Först ut är kanalpaket från Turkiet, Finland och Danmark.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: