du läser...
TV/Satellit nyheter

Magine TV lanserar unikt barn-tv-paket – Mer än 5 000 barnprogram tillgängliga på alla skärmar

Magine TV Allt fler barn tittar på tv på nätet, och nu samlar den molnbaserade tv-tjänsten Magine TV barnfavoriter som Violetta, iCarly, Dora och Svampbob Fyrkant på en och samma plats.  Detta genom att lansera ”Kids”, ett nytt och unikt barnpaket – som ger barn och vuxna tillgång till de bästa barnkanalerna, såsom Disney, Cartoon Network och Nickelodeon, med tusentals programtimmar på en och samma plats när det passar dem själva. Första månaden är helt kostnads- och bindningsfri. Därefter kan man välja att enbart betala för barnpaketet.

En helg i stugan, sommardagar i hängmattan eller på surfplattan under bilsemestern. Ny undersökning visar att över hälften av Sveriges barn, mellan 7-15 år, tittar på rörlig bild på nätet varje dag.* Nu lanserar Magine TV kanalpaketet ”Kids”, vilket gör det enkelt för alla barn att titta på favoritprogrammet på resan eller i hemmet. Magine TV’s nya kanalpaket för barn är ett av Sveriges mest omfattande och samlar de bästa och mest uppskattade barnkanalerna på en och samma plats.

– Traditionellt tv-tittande innebär boxar, bindningstider och ofta krav på att betala för ett basutbud innan man får tillgång till de kanaler man verkligen vill ha. Med Magine TV kan man välja att bara betala för de kanaler man verkligen vill ha och man kan titta i vilken apparat som helst: i mobilen på bussen, på plattan ute i solstolen eller på tv:n i vardagsrummet, säger Alexander Jamal, Sverigechef på Magine TV.

­– Vi vet att många föräldrar vill ge sina barn tillgång till kvalitativ barn-tv till ett lågt pris i mobila apparater som ett komplement till den fasta tv:n. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda det, avslutar Alexander Jamal, Sverigechef på Magine TV.

Marknadsledande barnkanaler
De kanaler som ingår i Magine TV’s kanalpaket för barn är marknadsledande Disney, Disney Jr, Disney XD, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon och Nickelodeon Jr. Dessutom ingår Barnkanalen i Magines kostnadsfria utbud.

 

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: