Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist i öppenhjärtig intervju

Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist i öppenhjärtig intervju , Foto: Victor J Fremling/TV4

Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist i öppenhjärtig intervju , Foto: Victor J Fremling/TV4

Möt prins Carl Philip och Sofia Hellqvist i den första tv-intervjun inför det stundande bröllopet. I ett personligt samtal med Tilde de Paula Eby visar prinsparet både glädje och allvar. Sofia berättar dessutom om sin resa från uppväxten i Älvdalen till den nya rollen som prinsessa.

Den 13 juni får äntligen prins Carl Philip sin Sofia Hellqvist. Tilde de Paula Eby har träffat det blivande brudparet på Stockholms slott där de öppenhjärtigt berättar om kärleken, det förestående bröllopet, om drivkraften, det framtida livet tillsammans, prinsens dyslexi och deras skilda uppväxt.

– Jag tror att de flesta i Sverige har någon uppfattning om prins Carl Philip och Sofia. Man läser om dem i tidningarna nästan varje dag. Att få träffa dem var att få se äkta kärlek på nära håll. I vårt möte var de öppna och personliga och vi hade kul, säger Tilde de Paula Eby.

Under intervjun visar prins Carl Philip upp en mycket avspänd sida och kärleken lyser om paret. Men deras relation handlar om betydligt mer än kärlek.

De två timslånga dokumentärerna Carl Philip och Sofia sänds i TV4 den 1 och 8 juni klockan 20.00 och produceras av Nyhetsbolaget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: