Jonas Karlén ny VD på Viaplay

Jonas Karlén ny VD på Viaplay

Jonas Karlén ny VD på Viaplay

Viaplay, Nordens ledande streamingtjänst meddelar idag att Jonas Karlén tillträder som VD för Viaplay den 18 augusti. Jonas har varit inom MTG i sju år och är i dagsläget VD på Viasat Sverige och COO för MTG Betal-TV Norden.

Jonas Karlén har idag utsetts till ny VD på Viaplay. Jonas har haft flera ledande nyckelpositioner inom MTG, bland annat som CRM-chef och nu senast som VD på Viasat Sverige sedan 2011 samt COO för MTG Betal-TV Norden sedan 2013. Jonas tillträder som VD på Viaplay den 18 augusti och ersätter Rikard Steiber, som kommer fortsätta i sin roll som VD för MTGx och Chief Digital Officer MTG.

Jonas har en gedigen bakgrund av att leda team både strategiskt och operationellt och har lång erfarenhet från underhållnings- och video-on-demand-industrin.

– Jag är otroligt glad att få möjligheten att leda Viaplay-teamet i det fortsatta arbetet att ytterligare utveckla Viaplay som Nordens ledande streamingtjänst för hela familjen, säger Jonas Karlén.

– Jonas har länge varit en stark profil och ledare inom MTG och jag är glad att det är just han som tar över Viaplay och blir en del av MTGx, säger Rikard Steiber.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: