du läser...
Ny - C More

Robert Kviby utses till CDO på C More och blir ansvarig för den nya SVOD-tjänsten med samma namn

Robert Kviby utses till CDO på C More

Robert Kviby utses till CDO på C More

Robert Kviby tar steget till den kombinerade posten som CDO och vice VD för C More. I sin nya roll tar han arbetet med Bonnier Broadcastings samlade SVOD-tjänst C More vidare. ”Vi ska realisera potentialen med streamad video med en enklare, mer lokal och mänsklig tjänst”, säger Robert. Tjänsten förenar dagens C More-utbud av sport, film och serier med ytterligare kvalitetsutbud från bland annat TV4-Gruppen.

Robert Kviby har sedan i våras varit tillförordnad chef för streamingtjänsten inom C More, som blir den samlade SVOD-tjänsten inom Bonnier. I sin nya roll som CDO leder han C Mores fortsatta resa in i den digitala världen. Med ledord såsom personlighet, enkelhet och starkt lokalt fokus ska den nya tjänsten sikta mot att ta en stor bit av tillväxten för betaltjänster inom OTT. Robert blir samtidigt vice VD för företaget C More och kommer ansvara för att utveckla den digitala delen av organisationen. C More går nu in i en transformation från linjärt broadcastingbolag till digital first-bolag, där den samlade SVOD-tjänsten över tid blir huvuderbjudandet.

– Robert är en förnyare och inspiratör med den teknikförståelse som krävs av en CDO. Vårt mål är att C More ska ses som Sveriges mest innovativa underhållningsföretag – då är de mänskliga resurserna viktigare än något annat, säger C Mores VD Manfred Aronsson.

– I och med kraftsamlingen inom Bonnier Broadcasting har C More alla förutsättningar för att verkligen förändra marknaden för SVOD, säger Robert. Det är en ära att få leda det uppdraget.

Carl Bonnier, som sedan tidigare arbetat med OTT och teknikfrågor inom C More, utses samtidigt till CPO för SVOD-tjänsten. Carl skall i sin nya befattning som produktchef bygga upp teamet som jobbar med SVOD-produkten inom C More.

Den nya SVOD-tjänsten C More är en del av ett strategiskt arbete med att sätta ett nytt ekosystem av tjänster på marknaden som även kommer att inkludera AVOD-tjänsten TV4 Play. Det övergripande arbetet leds av Cecilia Beck-Friis, CDO för Bonnier Broadcasting och vice VD för TV4-Gruppen.

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: