du läser...
Pr - TLC

Sommaren 2015 på TLC

New girls on the block, Foto: Discovery Communications.

New girls on the block, Foto: Discovery Communications.

Long Island Medium

Säsongsstart tisdag 28 juli 22.00

Teresa Caputo är tillbaka med nya avsnitt av Long Island medium ur den femte säsongen. USA’s mest kända medium har numera en väntelista på över två år och omvänt många skeptiker. Även om Teresa är tydlig med att hon vill använda sin gåva till att hjälpa människor att finna frid kan hennes oförmåga att dra in de andliga känselspröten ofta skapa konflikter i hennes egen familj. Oavsett om hon är bland folk för att klippa håret, shoppa med barnen eller ute för att fira Alla hjärtans dag med maken Larry känner hon sig ofta manad att sträcka ut en hjälpande hand till en okänd medmänniska. De nya avsnitten inleds med Las Vegas-specialavsnitten.

Our little family

Premiär onsdag 17 juni 22.00

Familjen Hamill är en helt vanlig amerikansk kärnfamilj som är mitt uppe i vardagslivet och pusslet med att uppfostra de tre barnen Jake och tvillingarna Cece och Cate. Hela familjen har acondroplasi, en form av tillväxtrubbning och kortväxthet. Mamma Michelle och pappa Dan är medvetna om att det visst finns utmaningar för deras barn att växa upp som kortvuxna i en storvuxen värld, men ingen kan rusta dem för framtiden bättre än de själva. Vi följer familjen Hamill i deras vardag.

Pride: New girls on the block

Premiär söndag 26 juli 22.00

I slutet av juli och början av augusti hyllas Pridefestivalen särskilt på TLC. Förutom flertalet dokumentärer startar nya serien New Girls on the block.

I New girls on the block följer vi en grupp inspirerande och engagerande kvinnor från Kansas som råkar vara vänner och transgender. Efter åratals kamp med identitet och tillhörighet har de landat i sina roller och kroppar som de kvinnor de alltid velat vara. I serien får vi följa gruppen när de möter vardagen som kvinnor och diskuterar relationer, kvinnlighet, familjer och vänskap i övergång.

Bland vännerna som vi följer i serien finns paret AiYana och Jaimie som kämpar för att Jaimie efter operationen ska få tävla i triathlon som kvinna. Bästa vännerna Kassidy och Chloe som hittar stöd hos varandra och går på dubbeldejt tillsammans. Makarna Macy och Sharon försöker förstå hur Macys förändring kommer att ändra deras relation. Robyn och Andrew var bästa vänner, men blev förälskade och funderar över när det är dags att ta nästa steg.

Fler  sommartitlar

Flera återkommande favoriter

Fredagar är bruddagar på TLC under hela sommaren med start redan 8 maj, Fredag 5 juni startar nya serien Bride by design, 10 juli startar Curvy brides och i slutet av augusti är Say yes to the dress tillbaka med trettonde säsongen. Säsong 2 av Obsessive compulsive cleaners startar 15 juni 22.00, och nya avsnitt av Gypsy sisters och en ny Masterchef-version kommer i augusti.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: