Morgonpasset i P3 flyttar till Malmö i sommar

Morgonpasset i sommar programleds av Arantxa Álvarez, Simon Svensson, Athena Afshari och Victor Linnér. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Morgonpasset i sommar programleds av Arantxa Álvarez, Simon Svensson, Athena Afshari och Victor Linnér. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Morgonpasset i P3 är det självklara valet varje vardagmorgon för närmre 700 000 radiolyssnare. Från den 8 juni och hela sommaren direktsänds den populära morgonshowen från Malmö och leds då av Simon Svensson, Arantxa Álvarez, Victor Linnér och Athena Afshari.

– Förra sommaren var jag helt ny inom radiovärlden och fick lära mig allt och bara suga i mig som en svamp. Nu har jag fått mer kött på benen och kommer helt och hållet kunna fokusera på att underhålla och göra lyssnarna sällskap till morgonkaffet. Jag är ju lite på ett uppdrag om jag ska vara helt ärlig, och det är ju att sätta östgötskan på kartan. Det är lite som första koppen kaffe eller första gången man pussades, man var lite skeptisk i början, men sen klarar man sig inte en dag utan det, säger Arantxa Álvarez

En annan som kommer tillbaka som programledare är Simon Svensson som var programledare för Morgonpasset i P3 sommaren 2008 och 2009.

– Ska jag göra Morgonpasset i sommar? Det hade jag helt glömt bort. Tur att du påminde mig. Tänk om jag hade missat det. Herregud vad pinsamt, säger Simon Svensson

Tillsammans med Arantxa Álvarez, Victor Linnér och Athena Afshari  kommer de göra sitt yttersta för att hylla alla hårt arbetande sommarjobbare därute, trösta de som inte fick något kneg och underhålla alla semesterfirare.


Sändningstid:
Morgonpasset i P3 sänds från och med den 8 juni vardagar kl. 06.30-10.00 och helger kl. 08.00-11.00.


Om programledarna:
 

Simon Svensson inledde sin radiokarriär 2001 i humorprogrammet Så funkar det i P3. Han har sedan dess bland annat medverkat i Pang Prego, varit programledare för Tankesmedjan i P3 och gjort inslagen Äkta satir med Simon Svensson för God morgon, världen! i P1. Sommaren 2008 och 2009 var Simon programledare för Morgonpasset i P3. Sedan 2014 gör han podden Della Sport tillsammans med Jonatan Unge. Simon kommer från Lund men är bosatt i Malmö.

Arantxa Alvarez debuterade som programledaren sommaren 2014 i Morgonpasset i P3 med Robert och Arantxa. Hon blev därefter publikens ambassadör för Musikhjälpen 2014. Arantxa medverkade även i idol 2013 där hon blev en av 20 kvalfinalister. Arantxa är uppväxt i Norrköping dit hon nyligen flyttat tillbaka.

Victor Linnér började sin radiokarriär i Morgonpasset i P3 med Robert och Arantxa sommaren 2014. Han fortsatte sedan att göra satir för Tankesmedjan i P3 under hösten 2014 och hörs numera i Morgonpasset i P3. Victor är i grunden komiker och skådespelare och har kört standup sedan 2010 då han vann humortävlingen Bungy Comedy. Victor är född och bosatt i Stockholm.

Athena Afshari har tidigare hörts i Sveriges Radios stockholmskanal Metropol 93,8, där hon gjort inhopp i både morgon- och eftermiddagssändningarna. Sedan 2015 är hon programledare för podden Känd från internet där hon träffar några av Sveriges främsta unga entreprenörer på internet. Podden kommer under sommaren 2015 även sändas i P3. Athena är från Uppsala men bosatt i Stockholm.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: