Bo Thörnwall ny programchef Film och Serier för C More

c moreBo Thörnwall, som de senaste åren arbetat med filminköp för både TV4 och C More, blir nu programchef för film och serier på C More.

”C More har en kvalitetsstämpel och vårt premiuminnehåll av film, serier och barnprogram har stark lokal prägel. Att vidareutveckla detta i en digital värld är förmodligen Sveriges roligaste jobb!”, säger Bo.

Med VD Manfred Aronsson vid rodret pågår nu C Mores resa från linjärt broadcastingbolag till digital first-bolag. Bonnier Broadcastings samlade SVOD-tjänst C More kommer att bli huvuderbjudandet, och fortsatt förstklassigt innehåll är en viktig del av planen. Som ny programchef för film och serier ansvarar Bo Thörnwall för allt C More-innehåll som inte är sport.

– Jag har känt Bosse sedan vi båda arbetade på Kanal 5 i slutet av 90-talet, och det känns mycket bra att kunna välkomna en erfaren film- och serieveteran till vår ledningsgrupp. Med det bästa film- och serieinnehållet och starkast lokalt fokus ska vi ta position på SVOD-marknaden, och då behöver vi Bosses erfarenhet, säger Manfred Aronsson, VD C More.

-C More ska bli ännu vassare på film, serier och barnprogram! Vi har inte bara nya filmer och serier från de stora Hollywoodbolagen – ingen annan kommersiell aktör har mer svensk film och svenskt drama, från de senaste biosuccéerna och Beck till familjens favoriter, säger Bo Thörnwall.

Bo Thörnwall inledde karriären under 90-talet med planering och inköp på Kanal 5. Han gick sedan vidare till TV4 där han 2006 blev programchef för TV4 Film. De senaste åren har Bo arbetat inom TV4 Inköp och ansvarat för huvuddelen av C Mores programinkö

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: