du läser...
Pr - Sveriges Radio

Somrig radio över Västsverige även i år

Linn Ohlsson och Sarit Monastyrski. Foto: Madeleine Blidberg/Sveriges Radio.

Linn Ohlsson och Sarit Monastyrski. Foto: Madeleine Blidberg/Sveriges Radio.

Seglingstävling i Göteborgs hamninlopp, O-ringen i Borås, strandskola i Lysekil och ångtågstur mellan Skara och Lundsbrunn. För tredje året i rad sänds P4 Sommar över hela Västsverige. I år med Linn Ohlsson och Sarit Monastyrski.

– Det ska bli väldigt roligt att jobba med P4 Sommar igen. Det är en häftig känsla när vi kan ha flera reportrar ute på en och samma gång. Lite som sportradion fast inte enbart om sport, säger Sarit Monastyrski, som vanligtvis hörs i P4 Sjuhärads morgonprogram.

– Jag hoppas kunna ge inspiration till lyssnarna på vad man kan ta sig för, vad man kan läsa eller äta i sommar – och framförallt vill jag vara det perfekta sällskapet för lyssnarna när dom latar sig på stranden! Att jag når ut till lyssnarna i hela Västsverige blir som grädde på moset, säger P4 Göteborgs profil Linn Ohlsson.

P4 Skaraborg, P4 Sjuhärad, P4 Väst och P4 Göteborg går även i år ihop och sänder tillsammans för västsvenskarna 10.15-13.00 på vardagar, med start den 22 juni.

Fyra reportrar är på olika platser i Västsverige varje dag och ger lyssnarna rapporter om vad som är på gång i länet. I studion får programledarna Sarit Monastyrski och Linn Ohlsson besök av en rad intressanta gäster, till exempel äventyraren Renata Chlumska, artisten Miriam Bryant och fotografen Mattias Klum.

I sommar har vi även möjlighet att hjälpa lyssnarna med de dilemman som kan dyka upp. Svärmödrar som vill uppfostra barnbarnen i sommarstugan, semesteraktiviteter som kostar för mycket och en altan som aldrig blir färdigsnickrad. Radioprofilen Anna Hammarén och skådespelaren Eric Ericson reder ut sommarproblemen.

Sändningstider:  P4 Sommar hörs i P4 Skaraborg, P4 Sjuhärad, P4 Väst och P4 Göteborg vardagar kl. 10.15-13.00 mellan 22 juni och 14 augusti. 

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: