du läser...
Ny - TV 12

U21-landslaget gav tittarrekord för TV12

tv12Det svenska U21-landslaget fortsätter att bjuda svenska folket på högklassig fotbollsunderhållning. I deras första match i mästerskapet mot Italien lyckades de med bragden att vända ett 0-1 underläge efter en tidig utvisning till en 2-1 vinst. U21-laget är populärare än någonsin och trots förlust i andra matchen mot England så gav matchen ett nytt tittarrekord för TV12. Som mest sågs matchen av 658 000 tittare i andra halvlek. Hela sändningen hade en total andel på 30,3 procent och en rating på 4,9 procent i målgruppen 25-59 år.

Sveriges U21-lag fortsätter att prestera och efter en sensationell vändning mot Italien från ett 0-1 underläge till vinst med 2-1 så stod England som nästa motståndare. Efter att engelsmännen gjort 1-0 i slutminuterna orkade inte Sverige vända matchen. Trots förlusten så har U21-laget redan vunnit de svenska fansen både på plats i Tjeckien dit de svenska fansen vallfärdat och på plats hemma i tv-sofforna. Matchen mot England gav ett nytt tittarrekord för TV12, som mest sågs matchen av 658 000 tittare i andra halvlek. Hela sändningen sågs i snitt av 472 000 tittare och hade en total andel på 30,3 procent och en rating på 4,9 procent i målgruppen 25-59 år. På TV4 Play och Fotbollskanalen.se hade matchen över 100 000 startade strömmar.

– Vi är stolta över att TV12 har förmånen att få vara hemvist för det profilstarka, attraktiva U21-landslaget i kampen mot de europeiska stornationerna under EM. Vi ser nu med spänning fram emot den helt avgörande gruppspelmatchen mot Portugal i TV12 på onsdag, säger Hans Pekkari, kanalchef TV12.

För det svenska damlandslaget tog VM-äventyret dessvärre slut redan i åttondelsfinalen där de föll mot Tyskland. Matchen slutade 4-1 till tyskorna och hela sändningen sågs av 958 000 tittare och hade en andel på 42,5 procent och en rating på 9,6 procent i målgruppen 15-64 år.

På Fotbollskanalen.se har det varit ett otroligt stort tryck där besökarna fått allt från de båda mästerskapen med artiklar, listor, analyser, klipp, alla matcher och samtliga mål. Under hashtagen #emsoffan och #vmsoffan bjuder Axel Pileby in alla till sin mästerskapssoffa. Där får tittarna alla snackisar och Axel Pileby tar upp allt som händer på sociala medier. Programmet sänds på Fotbollskanalen.se och på TV4 Play.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: