Malin Olsson och atleterna som ger allt för att ge tillbaka

 En stark trio i Atleterna: Programledare Malin Olsson samt coacherna Kajsa Bergqvist och Per Fosshaug. Foto: Johan Paulin/SVT

En stark trio i Atleterna: Programledare Malin Olsson samt coacherna Kajsa Bergqvist och Per Fosshaug. Foto: Johan Paulin/SVT

Lördagsunderhållningen Atleterna är tillbaka i höst och det med en hel del nyheter. Malin Olsson tar över stafettpinnen som programledare och coacherna Kajsa Bergqvist och Per Fosshaug peppar och vägleder de kämpande atleterna.

Efter intervjuer och stenhårda fystester har 16 deltagare valts ut för att göra upp om segern. De tävlar i grenar som mini-triathlon, fäktning, längd- och höjdhopp, klättring, löpning och skytte.

Vid sidan av tävlingarna bor, tränar och umgås deltagarna dygnet runt. Det blir en tid av skratt, svett och tårar och en hård kamp för att hålla sig kvar i tävlingen. Atleternas ständiga drivkraft i år är prispengarna som de två segrarna får skänka till den idrottsklubb som deras hjärtan klappar lite extra för. För flera av deltagarna har idrotten och stödet från föreningen varit en räddning när livet i övrigt har varit svårt. Nu ger dom allt för att ge tillbaka till idrotten.

Programmet produceras av FremantleMedia för Sveriges Television.

#atleterna

SVT1 lördag 22 augusti 2015 kl 20.00: Atleterna (1:8)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: