du läser...
Pr - Poddradio, Pr - Sveriges Radio

Creepypodden med Jack Werner – Sveriges Radio berättar nätets spökhistorier i ny podd

Jack Werner. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Jack Werner. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

I dag måndag är det premiär för Creepypodden med Jack Werner, en rysningsupplevelse om nätfenomenet creepypasta – spökhistorier och vandringssägner som sprids genom att kopieras och klistras in på internet. I fem avsnitt får lyssnarna tillträde till en kuslig värld av spöken, mystiska varelser och övernaturliga händelser.

– Jag har oräkneliga nätter suttit framför min datorskärm i mörkret och mysryst över nätets morbida fantasi, och det ska bli jättekul att få introducera dessa spökhistorier till Sveriges Radios poddlyssnare. Jag hoppas kunna bidra med spänning till många långa sommarnätter, säger programledaren Jack Werner .

I Creepypodden får lyssnarna träffa Getmannen som tar över människors kroppar ute i skogen, killen som chattar med sin döda flickvän och om butiksbiträdet som tittar på övervakningsfilmerna och inser att det är något konstigt med kollegan Jeff.

Programledare och ciceron är Jack Werner, journalist och creepypastaälskare, som skrivit en bok om fenomenet och i dag driver en blogg om creepypasta.

Creepypodden med Jack Werner har premiär måndag 6 juli kl. 08.00 och släpps därefter varje måndag i sammanlagt fem avsnitt. Programmen finns att höra på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play. Fem nya avsnitt väntas till hösten 2015.

– I de nya avsnitten vill vi gärna inkludera lyssnarnas bästa creepypastor, så om du vet en bra historia eller kanske har varit med om något själv får du gärna mejla det till oss på creepypodden@sverigesradio.se eller genom hashtaggen #creepypodden, säger Jack Werner

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: