Viaplay och Tre inleder samarbete

viaplayStreamingtjänsten Viaplay har tecknat ett samarbetsavtal med mobiloperatören Tre Sverige och fortsätter därmed att öka sin distribution ytterligare i Sverige. Samarbetet innebär att alla befintliga och nya Tre-kunder får Viaplay fritt i två månader.

Samarbetet med Tre innebär att Tres svenska kunder får prova Viaplay fritt i två månader och kan avsluta prenumerationen när som helst helt utan någon bindningstid. Vill man därefter fortsätta att ta del av Viaplays breda utbud av bland annat film, serier, sport och barninnehåll, betalar man från 89 kronor per månad.

Viaplay är Nordens ledande leverantör av digital underhållning för serier, filmer, sport och barninnehåll och har marknadens största utbud av nya storfilmer, samt direktsända sportevenemang i världsklass. Viaplays filmer, serier och barninnehåll finns dessutom att ladda ned i sin smartphone eller surfplatta och njuta av när man inte har tillgång till wifi.

– Vi är glada över samarbetet med Tre. Med våra partnersamarbeten fortsätter vi göra avtryck runt om i landet. Vårt breda utbud finns dessutom tillgängligt i vår offline-funktion som gör att man kan ladda ned sin sin favoritunderhållning och njuta av oavsett var man är i sommar, säger Rikard Steiber, vd på Viaplay och MTGx samt Chief Digital Officer MTG.

– I och med samarbetet med Viaplay, kan vi nu erbjuda våra kunder flera innehållstjänsteri världsklass som gör att man får ut det mesta och bästa i sin smartphone eller surfplatta. Samtliga tjänster är perfekta att avnjuta i hängmattan, i baksätet på bilen eller hemma i soffan de sommardagar då vädret inte är på topp, säger Per Schelin, chef för produkt- och verksamhetsutveckling på Tre Sverige.

Viaplay finns på PC, Mac, Android- och iOS-enheter, Smart-tv, Apple TV, Xbox 360, Xbox One, PlayStation®3 och PlayStation®4.

För mer information om samarbetet, besök www.tre.se/viaplay

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: