Nästa sommar ny norsk komedi i SVT24

Per Ivar (Trond Fausa) och Eva (Janne Formoe). Foto: Feelgood Scene Film & TV/Feelgood Scene Film & TV

Per Ivar (Trond Fausa) och Eva (Janne Formoe). Foto: Feelgood Scene Film & TV/Feelgood Scene Film & TV

En norsk komisk serie producerad för TVNorge som redan nu finns på SVT Play varje avsnitt är på ca 20 min med förvecklingar där det oftast är Per Ivar som ställer till det för sig. Gillar man svenska serier typ solsidan, Ack Värmland är detta en trevlig serie. Observera att denna inte sänds i SVT 1 eller 2 tidigare.

Del 1 av 10. Toalettkaos och hemlig flickvän. Per Ivar och Eva har äntligen tagit över sommarhuset från hennes föräldrar och livet som nyblivna sommarstugeägare kan börja. Han kämpar med att tömma utedass och en övergiven toalett ser ut att kunna bli lösningen på problemet. Dessutom kommer Evas bror Terry på besök med sin nya flickvän. I rollerna: Trond Fausa, Janne Formoe, Pia Tjelta, Eivind Sander med flera.

Del 2 av 10. Nakenbad och äppleallergi. Terjes tonårsdotter har födelsedag och Anki ska introduceras för familjen. Anki inser snabbt att svärmor avgudar Terjes exfru. Trots det vackra vädret sätter Eva igång med att renovera medan Lars Ivar helst bara vill njuta av det vackra vädret. I rollerna: Trond Fausa, Janne Formoe, Pia Tjelta, Eivind Sander med flera.

Del 3 av 10. Karl i huset och okänt par. Per Ivar kämpar mot svärfar Oddvar för att ta rollen som karl i huset. Terje delar med sig av några tips han lärt sig på ledarskapsutbildning och Per Ivar börjar smida planer. Samtidigt får Terje besök av ett supertrevligt par som han inte har en aning om vem de är. I rollerna: Trond Fausa, Janne Formoe, Pia Tjelta, Eivind Sander med flera.

Del 4 av 10: Kaffesnack och storätaren. Per Ivar och Eva får besök av ett par som de egentligen tycker är ganska jobbiga, framför allt mannen som så fort han får chansen leder in alla samtal på kaffe, som är hans stora passion. Terje är bekymrad över att Anki frossar i vin och mat och redan har gått upp flera storlekar. I rollerna: Trond Fausa, Janne Formoe, Pia Tjelta, Eivind Sander med flera

Sänds i SVT 24 på onsdagar från den 8 Juli kl 21.00

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: