du läser...
Pr - TV 3

De leder årets kristallengala

Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin

Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin. Foto: Johnny Wohlin/TV3

JOSEPHINE BORNEBUSCH OCH RACHEL MOHLIN LEDER KRISTALLENGALAN I TV3

Söndagen den 30 augusti är det återigen dags för Det Svenska TV-priset Kristallen, som i år direktsänds i TV3 klockan 20.00. Nu står det klart att programledare blir Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin.

– Det var på tiden, säger Josephine Bornebusch.

Årets stjärnspäckade gala sänds direkt från Stockholmsmässan där landets största tv-profiler kommer att framträda. Det blir humor, sång och andra överraskningar under ledning av Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin.
– Det är en stor ära. För Kristallen, säger Rachel Mohlin.

Under galan delar Sveriges deltagande tv-kanaler, SVT, TV4, TV3, Kanal 5 och UR, tillsammans med svenska tv-producenter och tv-publiken, ut priser i 18 olika kategorier, varav fyra är publikpriser där tittarna själva röstar. Övriga priser väljs ut av en jurygrupp och Kristallens hederspris utnämns av Kristallens styrelse.

– Kristallengalan är årets största fest för den svenska TV-branschen där även tittarna bjuds in att vara med och kora de bästa programmen. I år arrangeras den för elfte gången och med två så starka komiker som programledare garanteras också en skrattfest, säger Kristallens ordförande Svante Stockselius.

Det Svenska TV-priset Kristallen belönar det bästa inom svensk tv med Kristallen och är en återkommande summering av det gångna tv-året. De svenska tv-kanalerna turas om att sända galan. Det svenska tevepriset följer tv-årets säsonger och nominerar tv-program som har sänts från sommaren 2014 fram till våren 2015. Årets gala sänds i TV3 den 30 augusti, klockan 20.00, från Stockholmsmässan i södra Stockholm

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: