du läser...
Ny - TV 4 / Sjuan

Här är TV4-gruppens nya Sommarhallåa

Gustav Svenungsson, Foto: TV4 /Jon Lindholm

Gustav Svenungsson, Foto: TV4 /Jon Lindholm

Efter hundratals sökande är det nu klart vem som tar sig an Sveriges kanske mest publika sommarjobb som programpresentatör för TV4-gruppen – och det blir ännu en Boråsare vid namn Gustav Svenungsson! Det är med stor entusiasm som 22-åringen tar sig an den nya utmaningen.

– Jag har länge drömt om att få arbeta med både tv och som hallåa, och det känns nästan overkligt att det var just jag bland så många duktiga sökande som fick äran att bli årets Sommarhallåa, säger Gustav.

Idag gör Gustav sin debut i rutan. Under sommarmånaderna kommer han sedan få chansen att testa på livet som TV4-hallåa såväl på plats i TV4-huset och som livehallåa i direktsändning från Sommarkrysset på Gröna Lund. 

– Att arbeta som hallåa är extremt kul men också en stor utmaning. Första dagen på jobbet kommer Gustav ställa sig inför ungefär en miljon människor – det är ju både väldigt modigt och samtidigt lite galet. Jag är väldigt imponerad av hans mod och glad att han vill vara en del av vårt team, säger Lucette Rådström, programpresentatör TV4-gruppen.

Det är för tredje året i rad som en ny sommarhallåa får möjlighet att se hur det är att arbeta som hallåa i TV4-gruppens kanaler, som är det enda mediehuset i Sverige som fortfarande har bildhallåor.

– Vi är så glada över att Gustav joinar oss i sommar! Jag älskar sommarhallåprojektet, det är så häftigt att få se och hitta nya spännande talanger runt om i Sverige. Gustav stack ut tidigt i processen med sin härliga energi och drivkraft som jag också hoppas att våra tittare kommer att upptäcka, säger Nickoletta Jordö, chef för programpresentationen.

Gustav själv, som till vardags studerar medie- och kommunikationsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö, ser fram emot sommaren i TV4-huset.

– Det känns otroligt kul att få den här chansen, en unik möjlighet att prova på en dröm jag haft länge. Inte alla får sommarjobba som hallåa i TV4, säger Gustav.

Följ Gustavs sommarjobb som hallåa i TV4 på Instagram: @tv4huset.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: