du läser...
Ny - TV 3

PARNEVIKS KOMMER TILLBAKA 2016

Penny, Pheonix, Mia, Jesper, Philippa och Pegg Parnevik. Foto: TV3

Penny, Pheonix, Mia, Jesper, Philippa och Pegg Parnevik. Foto: TV3

Vi kan nu glädja alla Parneviksfans att det blir en ny säsong med familjen Parnevik 2016. Inspelningarna drar igång i vinter och som vanligt kommer familjen att bjuda in kända och okända gäster som de är nyfikna på. Men redan i december kommer familjen tillbaka med en julspecial på TV3.

– Det är jättekul att vi fick ihop en säsong två som passar ihop med spelschemat på touren. Vi fick många nya vänner första säsongen och nu ser vi fram emot nya gäster som får ta del av Parnevikskaoset i Florida, säger Jesper Parnevik.

TV-serien om familjen Parnevik i Florida blev en stor publikfavorit både på TV3 och i sociala medier. Tillsammans med hustrun Mia och barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix skapade den folkkäre golfaren Jesper Parnevik tv-feber i våras. Varje måndag i åtta veckor var Parneviks exempelvis det mest diskuterade ämnet på Twitter i Sverige.

– Vi är otroligt glada att få fortsätta arbeta med denna modiga roliga familj som har tagit de svenska tv-tittarna med storm, säger Karin Stjärne, programdirektör MTG TV.

Premiäravsnittet av Parneviks sågs av ca 800 000 tittare och hela säsongen har ett snitt på 613 000 tittare per avsnitt.

För den som inte orkar vänta till 2016 återkommer familjen Parnevik redan i december med en julspecial som sänds på TV3.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: