MTV GER TITTARNA KONTROLL ÖVER KANALEN

MTVIdag går MTV igenom en stor internationell förnyelse med interaktiva inslag som ger tittarna möjlighet att vara en del av kanalen. Förutom ny snygg design som flörtar med MTV’s ursprung kopplas linjärt TV-tittande ihop med internetanvändande och sociala medier på ett nyskapande manér. MTV ger unga talanger möjlighet att hashtagga sina Instagram och Vine-videos med #MTVbump och kan på så sätt visa upp sitt liv och sina sociala medie-kanaler för flera miljoner TV-tittare. Genom att lyfta upp tittarna på samtliga plattformar vill  MTV hylla sin målgrupp; alla de fantastiska unga talangerna runt om i världen.

Alla gör det –  Grumpy Cat, The Fooo Conspiracy,  Brothers Green och många fler har börjat använda #MTVbump och deras grymma inlägg snurrar redan på MTV’s internationella kanaler.

“Being on MTV is going to be awful. I can’t wait.” – säger Grumpy Cat.

“We love the internet, we love TV, we love #MTVbump. Bump it up!” – säger Brothers Green.

Videoinläggen kan vara upp till 15 sekunder långa och ska vara kreativa, personliga och roliga. Besök www.mtvbump.com för att spana in videos som redan har blivit delade världen över och checka av riktlinjerna för chansen att hamna på rutan. #MTVbump är en fantastisk möjlighet att visa upp sina videoinlägg på en ny plattform och få nya följare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: