du läser...
Ny - C More

Harald Lückner ny expertkommentator på C More

c moreNästa profil som C More idag kan presentera i sin Hockeyallsvenskan-satsning är Harald Lückner, en av Sveriges mest meriterade tränare och experter. Igår kunde C More presentera Mike Helber som ny expert, och Björn Oldeen som programledare för sändningarna från Hockeyallsvenskan. Lückner blir nu alltså den andra nya profilen som ansluter till C Mores trupp.

– Harald är en av landets bästa bisittare och har en kunskap om Hockeyallsvenskan som få eller ingen kan matcha, säger Johan Cederqvist, sportchef C More.

Lückner kommer närmast från Viasat men har även ett starkt förlutet som spelare och tränare på svensk elitnivå. I sin roll som tränare har Lückner lett flertalet lag, bland annat Modo som han tog ett SM-guld tillsammans med 2007, samma år som han utsågs till årets tränare.

– Det ska bli kul att vara med när C More tar Hockeyallsvenskan till nästa nivå då de samlar alla matcherna på ett och samma ställe. Det är en verkligen en satsning som jag är glad att få tillföra min erfarenhet och kunskap till, säger Harald Lückner, expertkommentator C More.

Inför premiären av Hockeyallsvenskan som C More börjar sända i samband med premiären den 11 september, där alla matcherna för första gången samlas på ett ställe, kunde C More igår börja presentera sin nya trupp inför sändningarna. Harald Lückner blir nu den andra profilen som ansluter sig till C More.

I C Mores sportutbud ingår utöver samtliga matcher i Hockeyallsvenskan och SHL även alla matcher från Allsvenskan, Superettan och Elitserien i Speedway, de flesta och största turneringarna från ATP- och WTA-touren och grand slam-turneringen Wimbledon. Och samtliga tävlingar från världens största golftour, PGA-touren, från och med januari.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: