du läser...
Pr - Kanal 5

Kanal 5 sänder I Am Cait i höst

Kanal 5 sänder I Am Cait i höst

Kanal 5 sänder I Am Cait i höst

I början av juni kom Caitlyn Jenner ut som kvinna – i stor stil på omslaget till Vanity Fairs juninummer. I nya serien I Am Cait följer vi Jenners transition till kvinna och anpassning till det nya livet som en av världens mest offentliga transpersoner. Serien startade i USA 26 juli och får svensk premiär på Kanal 5 söndag 6 september. 

I våras började internationell skvallerpress rapportera om Bruce Jenner, fd tiokampare och realitystjärna i Familjen Kardashian, och hans förändrade utseende. Spekulationerna visade sig vara sanna och familjen Jenner/Kardashian uttryckte sitt stöd för Jenner i beslutet att starta sitt nya liv som kvinna. I höst sänder Kanal 5 realityserien I Am Cait om Caitlyn Jenner och resan dit.

I början av juni kom Caitlyn Jenner ut som kvinna – i stor stil på omslaget till Vanity Fairs juninummer. I nya serien I Am Cait följer vi Jenners transition till kvinna och anpassning till det nya livet som en av världens mest offentliga transpersoner. I första avsnittet kommer juninumret ut och Jenners transition blir offentlig. Caitlyn firar, men oroar sig också över mötet med mamma Esther och systrarna Pam och Lisa. Hennes nya roll som en av världens mest kända transpersoner innebär ett stort ansvar och ett nytt mål med livet.

Serien I Am Cait får svensk premiär söndag 6 september 20.00 i Kanal 5

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: