du läser...
Ny - Sveriges Radio

Kerstin Carlsson ny kanalchef för Sveriges Radio Gävleborg

Kerstin Carlsson. Foto: Frank Julin.

Kerstin Carlsson. Foto: Frank Julin.

Kerstin Carlsson blir ny kanalchef för Sveriges Radio Gävleborg. Kerstin Carlsson har en lång bakgrund på kanalen och har bland annat varit nyhetsreporter, programledare och under de senaste åren programchef. Hon har också deltagit i flera stora Sveriges Radio-projekt.

– Kerstin Carlsson har en gedigen erfarenhet av P4. I kombination med de utvecklingsprojekt hon deltagit i innebär det att hon har en stadig grund att stå på i jobbet som kanalchef. Hon kan dessutom länet och kanalen. I Kerstin Carlsson får personalen i Gävleborg en kunnig, oerhört driven och engagerad chef. Det känns väldigt glädjande att hon vill ta på sig det här roliga men också tuffa uppdraget, säger områdeschef Lena Tideström-Sagström .

Kerstin Carlsson är 49 år och bosatt i Gävle.

– Jag känner mig ödmjuk och glad inför uppdraget. Och också trygg med tanke på den kunniga personal vi har i Gävleborg, säger Kerstin Carlsson .

– Jag tycker att det ska bli roligt att på min hemmaarena, som P4 Gävleborg är, fullt ut få jobba med att föra in kanalen i det nya P4 med fokus på det snabba, den agendasättande journalistiken och också starka programledarprofiler. Mitt mål är att vi ska vara riktigt angelägna för gävleborgarna, säger Kerstin Carlsson .

Vilket datum Kerstin Carlsson tillträder som kanalchef är inte klart än.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

%d bloggare gillar detta: