Tränings- och livsstilsprofilen Alexandra Bring värvas till TV4:s talangnätverk ENT

tv4_playEn av Sveriges största träningsprofiler Alexandra Bring blir en del av TV4:s nya talangnätverk ENT. I ENT samlar TV4-Gruppen Sveriges bästa innehållsskapare på digitala plattformar och ger dem möjlighet att växa och utvecklas. – Det känns jätteroligt att få vara en del av TV4 och ENT. Jag hoppas att fler vill ta del av min vardag, och att både gamla och nya följare vill hänga med på den här resan. Det kommer bli asbra, säger Alexandra Bring.

Talangnätverket, som nu fått namnet ENT, är TV4-Gruppens satsning på ett eget MCN, Multi Channel Network. ENT ska ge ung svensk talang möjlighet att utvecklas och växa både innehålls- och affärsmässigt, och samtidigt ge annonsmarknaden möjlighet att nå yngre målgrupper.

Värvningen av Alexandra Bring, med över 600 000 följare på Instagram, blir ytterligare ett steg i satsningen.

-Vi är superstolta att få välkomna Alexandra till ENT! Hon är en stark och cool tjej som går sin egen väg, arbetar med det hon älskar och är en av Sveriges största profiler inom träning, hälsa och skönhet hos unga kvinnor – en fantastisk inspirationskälla, säger Maria Wiss, ansvarig för ENT.

Alexandra som idag är superetablerad på flera plattformar kommer nu tillsammans med ENT att storsatsa på hennes Youtube-kanal.

-Vi kommer producera video om träning, hälsa, skönhet och livsstil. Det blir lite allt möjligt! Framförallt massor av inspiration, säger Alexandra Bring.

Sedan tidigare är bland annat musik- och humorgruppen De vet du och humorduon Språk för alla en del av ENT. De vet du har erövrat topplistor både på Spotify och Youtube och medverkar just nu i Idol – Revanschen i Idol Extra. Humorduon Språk för alla gör sketcher på Instagram och har 160 000 följare i skrivande stund.

Om Alexandra Bring

Alexandra Bring är 25 år och bor i Stockholm men kommer ursprungligen från Umeå. 2012 började hon träna och startade bloggen alexandrabring.com. Nu dokumenterar hon sin träning och sitt liv på bloggen men också på instagram och youtube. Målet är att inspirera andra till att få ett mer balanserat liv och genom att visa att träning och kost inte behöver vara extremt.

Instagram: https://instagram.com/alexandrabring/

Blogg: http://alexandrabring.se/

Youtube: https://www.youtube.com/alexandrabring

Om ENT

I ENT samlar TV4 Sveriges bästa innehållsskapare på digitala plattformar och ger dem möjlighet att växa och utvecklas. Målet är att skapa Sveriges bästa innehåll för en ung publik på de plattformar där de befinner sig samt att erbjuda annonsörerna en ny och bred palett av kreativa och skräddarsydda lösningar. ENT jobbar med att tillvarata talangernas intressen och utveckla dem utifrån ett helhetsperspektiv, från de onlineplattformar som utgör basen för talangerna till att hitta nya typer av innehållsmässiga idéer som bygger och stärker talangerna både innehålls- och affärsmässigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: