Ny säsong av Frikänd

FrikjentTV 2 och Miso Film Norge producerar en ny säsong av TV-serien Frikjent

I säsong 2, visar det sig att sanningen om Karine Hansteens död ännu inte har kommit fram.  Men fortfarande bär de smärtsamma hemligheter och axel måste fortsätta sin kamp. Men priset är högt, och frågan är hur långt axel är villig att gå för att få rättvisa.

Återigen möter vi aktörer Nicolai Cleve Broch, Lena Endre, Tobias Santelmann, Anne Marit Jacobsen, Henrik Rafaelsen, Øystein Roger Stig Amdam, Synnøve Macody Lund, Susanne Boucher, Ellen Dorrit Petersen, Fridtjov såheim och det kommer också att finnas ett par nya roller.

Vi har arbetat med säsong två av Frikjent i över ett år, och är naturligtvis otroligt glada över att vi äntligen är i produktion.  Det är alltid spännande när skådespelare och regissörer börjar förstå materialet, och universum börjar att leva. Det finns många hemligheter som varnar upp till ytan i den nya säsongen och målet är att det ska vara minst lika bra som den första – om inte bättre, säger seriens författare Siv Rajendram Eliassen och Anna Bache-Wiig.

Utveckling av säsong 2 av Frikjent har visat att historien är ingalunda fullständig, den har vuxit på oss och vi är helt övertygade om den här säsongen kommer att bli ännu bättre än säsong 1. Om du gillade första säsongen kommer man att älska säsong 2 . Det har inte funnits något svårt val att samarbeta med några av branschens bästa människor igen. Vi ser fram emot att erbjuda ytterligare en kvalitet drama, säger drama direktör i norska TV 2 Christopher Haug.

Serien är skriven av Siv Rajendram Eliassen (DEN SOM DREPER og VARG VEUM) och Anna Bache-Wiig. Seriens regissör är Geir Henning Hopland (Frikjent, Lily HAMMER och Buzz Aldrin, Vart tog dig i alla myriad) och Cecilie Mösli (mammon).

Första säsongen av Frikjent var en stor framgång för TV 2, och hittills har sett av hela 818.000 (Total Screen Rating).

Serien har en budget på 60 miljoner norska kronor.  Serien produceras av Miso Film Norge producenter är Brede Hovland, Jonas Allen och Peter Bose. Frikjent säsong 2 kommer att visas på TV 2 under hösten 2016.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: