du läser...
Pr - Kanal 5

Premiär för Gåsmamman

Gåsmamman Kanal 5 På bilden: Alexandra Rapaport som Sonja. Foto: Johan Paulin/Kanal 5

Gåsmamman, Kanal 5
På bilden: Alexandra Rapaport som Sonja.
Foto: Johan Paulin/Kanal 5

”Den bästa svenska dramaserien sedan Bron”

Mattias Bergqvist, Expressen

”Förutom det ruskigt bra ensemblespelet, har Camilla Ahlgren och Martin Asphaug skrivit ett starkt, svängigt manus, bra dialog, intressant rollutveckling”.

Johan Croneman, Dagens Nyheter

”Gåsmamman” (…) är bra. Riktigt bra, till och med. Och ett välkommet inslag i en svensk tv-dramakultur där deckare dominerar.

Karolina Fjellborg, Aftonbladet

”Kan vara det bästa som hänt svensk tv på länge”.

Oscar Ajax, Moviezine

Recensenterna har sagt sitt – nu är det äntligen dags för Kanal 5:s tittare att få ta del av den kritikerrosade dramathrillern Gåsmamman. Här ser vi Alexandra Rapaport, flankerad av bland andra Tommy Körberg och Gustaf Hammarsten, i huvudrollen som en kvinna som tvingas ta till alla medel för att skydda sin familj.

I den fängslande dramaserien Gåsmamman möter vi Sonja som lever ett lyckligt och kärleksfullt liv tillsammans med sin man Fredrik och deras tre barn. Familjens goda ekonomi bygger dock på Fredriks ljusskygga verksamhet -en verklighet som Sonja valt att blunda för. Men en dag förändras allt och Sonjas liv tar under dramatiska omständigheter en ny vändning. För att kunna skydda sin familj tvingas hon in i ett livsfarligt spel mellan poliser och kriminella.

I den stjärnspäckade casten ser vi även Susanne Thorson, Anja Lundqvist, Magnus Roosman, Grynet Molvig, Ivan-Mathias Peterson, Lisette Pagler, Shebly Niavarani och Ulf Friberg. Seien är regisserad av Richard Holm och manusförfattare är Camilla Ahlgren, Christian Svensson och Martin Asphaug.

Premiär torsdag den 18 februari klockan 21.00 i Kanal 5

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar