Premiär för Berg & Meltzer på Hawaii

Berg & Meltzer på Hawaii

Berg & Meltzer på Hawaii

Carina Berg och Christine Meltzer är redo för ett nytt äventyr i den stora världen. Denna gång reser de till surfarnas och soldyrkarnas drömdestination – Hawaii. Här kommer de ta reda på om ön med sina kritvita ständer, kristallklara vatten och svajande cocospalmer verkligen är paradisöarnas paradisö. Och vi får följa med.

Först ut var en roadtrip genom USA:s södra delstater. Därefter besökte de några av sina drömdestinationer i Europa. Den här gången har Carina och Christine gått all in och hyrt en charmig träkåk på stranden på ön Oahu. Här ska de bo tillsammans i en hel månad för att verkligen anamma den hawaiianska kulturen och de kommer att göra allt för att smälta in.

I programmet får vi bland annat vara med när tjejerna lär sig grunderna i hawaiianska, tar lektioner i närstrid hos de skräckinjagande Lua Warriors, testar öns kulinariska läckerheter och surfar med grisar. Dessutom blir det så klart en hel del äventyr. Dramatiska helikopterturer, vildsvinsjakt och svindlande hajker är bara några av de utmaningar som väntar tjejerna.

– Den här resan blev lite annorlunda. Topparna är högre och dalarna är djupare. Jag tror aldrig vi har gråtit och skrattat så mycket som denna gång, säger Carina Berg.

I säsongsstarten får vi följa med när Carina och Christine träffar en lokal kändiskock som bjuder på fiskögonsoppa och tjurtestiklar. De råkar i gruff när de ska uppträda på en hula-hula show och så är vi med när tjejerna simmar med hajar. Utan skyddande bur!

Premiär torsdag den 14 april klockan 21.00 på Kanal 5.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: