du läser...
Pr - SVT 1 och 2

Klippans karaokecup

Freddy Jensen, gästdomare Kikki Danielsson och domare Fällan.

Freddy Jensen, gästdomare Kikki Danielsson och domare Fällan.

Klippans Karaokecup- Karaoketävlingen i skånska Klippan är tillbaka med en ny säsong. Efter förra årets TV-succé är intresset för tävlingen större än någonsin. Johnny & co gör allt de kan för att möta de uppskruvade förväntningarna och ta tävlingen till en ny nivå. Pizzeran pimpas och stjärnor från den svenska musikscenen kallas in för att hjälpa domare Fällan, men alla verkar inte uppskatta de nya tilltagen.

Kändisar som Kikki Danielsson, Anna Book, Lasse Holm, Thomas Di Leva och Linus Svenning vid domarbordet tycks dra uppmärksamheten från karaoken. Samtidigt som nya förmågor som skönsjungande Alexandra, kärlekstörstande Lars-Göran och linslusen Daniel skapar hård konkurrens. Att ta sig till final kommer bli svårare än någonsin. Speciellt när Sanna Nielsen plötsligt dyker upp och meddelar att vinnaren i årets tävling kommer att få stå på allsångsscenen i sommar.

Vad händer när den lilla karaoketävlingen möter den stora världen? Vem är karaoken i Klippan egentligen till för? Hur ska alla nya sångare tas emot? Vad händer med de gamla? Och hur ska det gå med gemenskapen?

Alla förändringar till trots, domare Fällan har samma tips som alltid till den som vill ta sig till final: ”Var nykter, välj en låt som du kan och en tonart du kan sjunga. Det spelar ingen roll om du var bra igår. Det är nu det gäller!”

Del 1 av 6: Deltävling 1: Det är inte karaoke längre. Efter förra årets tv-succé är intresset för tävlingen större än någonsin. Johnny & co gör allt de kan för att möta de uppskruvade förväntningarna och ta tävlingen till en ny nivå. Pizzerian pimpas och Kikki Danielsson gästar som domare, men alla verkar inte uppskatta de nya tilltagen.

Del 2 av 6: Det känns som att familjen splittras. Många nya lockas till tävlingen, inte minst för den omtalade gemenskapen. Kärlekstörstande Lars-Göran gör ett nytt försök att ta sig till final medan skönsjungande Alexandra åker till Klippan för första gången i sitt liv. Kvällens gästdomare är självaste Anna Book och att hävda sig i konkurrensen blir tufft. Att bli en del av gemenskapen visar sig inte heller vara så lätt.
Del 3 av 6: Det är uppskattat det här. Nya deltagare fortsätter att vallfärda till Klippan och legendaren Lasse Holm är gästdomare. Efter en blöt kväll på karaoken tycker Emanuels flickvän Maria att han dricker för mycket, men Emanuel får en idé och bjuder på en stor överraskning. Dessutom återvänder fjolårets publikfavorit Anders till pizzerian för ett nytt försök att vinna den åtråvärda bucklan.
Del 4 av 6: Jag är bara karaokevärd. Johnny kämpar för att behålla den goda stämningen, men nu är måttet rågat för många i den gamla karaokefamiljen. Det är på tok för mycket folk, gästdomare Linus Svenning drar uppmärksamheten från karaoken och tekniken strular. Karaoken i Klippan har sett bättre dagar.

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: