du läser...
pr - TV 4

Nyhetsmorgon sänder extra med Ebba och Jesper på Carl XVI Gustafs 70-årsdag

tv4_playLördagen den 30 april fyller Carl XVI Gustaf 70 år. Det firar Nyhetsmorgon med en förlängd sändning som helt och hållet tillägnas jubilaren. Ebba Kleberg von Sydow guidar tillsammans med Jesper Börjesson tittarna genom ett extralångt Nyhetsmorgon som rundas av först 13:30 efter kortegen.

– Jag ser fram emot att frossa i festkläderna, gästlistan, blommorna, ja allt sådant som planeras i veckor in i minsta detalj inför en sådan här dag. Jesper och jag ska ge tittarna första parkett och bjuda på en kungligt härlig festdag, med allt vad det innebär, säger Ebba Kleberg von Sydow, programledare Nyhetsmorgon.

Tittarna kan förvänta sig ett Nyhetsmorgon fullt med härliga gäster, spännande inslag och direktrapportering från kortegen. Den extralånga sändningen, som fokuserar helt och hållet på 70-årsfirandet, leds av en veteran i sammanhanget – Ebba Kleberg von Sydow tillsammans med rutinerade programledarkollegan Jesper Börjesson.

-Jag ser mycket fram emot att jobba med Ebba och vi lovar att bjuda både Kungen och Nyhetsmorgons tittare på en rejäl 70-årsskiva, säger Jesper Börjesson, programledare, Nyhetsmorgon.

Sändningen på lördagen börjar precis som vanligt klockan. 07:58 men avslutas först klockan 13:30, efter att den kungliga kortegen i Stockholms stad rundat av sin tur.

– Att jobba med en sådan här dag är förstås extra speciellt för mig, då jag tidigare programlett alla de stora kungliga direktsändningarna, säger Ebba Kleberg von Sydow, programledare, Nyhetsmorgon.

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: