du läser...
Pr - Barnkanalen

Stjärnhoppningen – årets stjärnor

Maxida Märak, Anna Book, Dogge Doggelito (till häst), Rickard Olsson, Robin "Mos" Andersson, Ellen Bergström och Dermot Clemenger. Foto:  Janne Danielsson /SVT

Maxida Märak, Anna Book, Dogge Doggelito (till häst), Rickard Olsson, Robin ”Mos” Andersson, Ellen Bergström och Dermot Clemenger. Foto: Janne Danielsson /SVT

Årets stjärnor i SVT:s realityserie Stjärnhoppningen är Robin “Mos” Andersson, Anna Book, Dermot Clemenger, Maxida Märak, Ellen Bergström och Dogge Doggelito. Programledaren Rickard Olsson leder den fjärde säsongen som har premiär i oktober i Barnkanalen och SVT Play. I serien följer vi stjärnornas utveckling när de lär sig rida. Från att hoppa upp på hästryggen för första gången, till att lära sig hoppa felfritt över hinder, för att slutligen nå målet att rida inför fullsatta läktare på Sweden International Horse Show.

Stjärnhoppningen sänds i oktober i Barnkanalen och SVT Play

Tidigare deltagare i Stjärnhoppningen:

2013: Zara Larsson, Sissela Benn, Ola Selmén, Sara Varga, Ola Rapace, Nicke Borg

2014: Doreen Månsson, Nicke Borg, Anders “Ankan” Johansson, Magdalena Graaf, Zara Larsson, Thomas Ravelli

2015: Doreen Månsson, Misslisibell, Behrang Miri, Oscar Zia, Happy Jankell, Anders “Ankan” Johansson

 

Nytt för i år är att Stjärnhoppningen har tagit med Instagram-följarnas önskestjärna

Robin “Mos” Andersson. Robin är realitystjärnan från Paradise Hotel, som också börjat släppa musik.  Men nu även siktar på en karriär i hästsporten.

 

Anna Book:

Sångerskan Anna Book firar i år, 31 år som artist. Hennes allra största hit kommer från Melodifestivalen 1986, då hon gjorde succé med låten ABC. Hon har varit borta från hästryggen i 25 år på grund av övervikt och rädsla. Nu är hon tillbaka för att övervinna sin rädsla och hitta tillbaka till sin passion.

 

Dermot Clemenger är den irländska dansaren, tävlingsdomaren och dansläraren som blev känd för det svenska folket som domare i Let’s Dance. Nu hoppas han att hitta rytmen på hästryggen, för honom finns bara första platsen.

 

Maxida Märak är hiphopmusikern som med stolthet tar vara på sina samiska rötter. Maxida är en svensk-samisk jojkare, hiphopmusiker, skådespelare och nu stjärnhoppare! 2014 deltog hon i tv-programmet Sápmi Sessions på SVT och tillsammans med sin syster Mimie Märak har Maxida turnerat med konserten “Under asfalten ett fjäll”.  Hon har även spelat in VM-låten Love last forever till skid-VM 2015 med Mando Diao.

 

Ellen Bergström:

Skådespelaren, bloggaren och sångaren Ellen Bergström har gjort en raketkarriär. Hon har en stor följarskara på hennes blogg, Instagramkonto och Youtube-kanal, där hon talar om högt och lågt med en humoristisk ton. Det senaste året har hon även synts i såväl långfilmer som i Snövit – The Musical.

 

Dogge Doggelito är musikern och skådespelaren som länge har funnits i svenskarnas hjärtan . Hans stora genombrott kom på 90-talet, då han var frontfiguren i hip-hopgruppen The Latin Kings. Därefter har han bland annat deltagit som artist i Melodifestivalen och medverkat i filmen Förortsungar. Nu satsar han allt för att ta hem årets säsong av Stjärnhoppningen.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: