du läser...
Pr - TV2 Norge

Jubileumssändning från Allsang på Grensen

Programleder Katrine Moholt leder an i allsangen fra Fredriksten festning i Halden. I hvert program har hun med seg en ny gjesteprogramleder og en rekke kjente og kjære artister.

Programleder Katrine Moholt leder an i allsangen fra Fredriksten festning i Halden. I hvert program har hun med seg en ny gjesteprogramleder og en rekke kjente og kjære artister.

Det har gått tio år sedan den första sändningen från fästningen och allsang vid grensen. Ikväll vi ser tillbaka på höjdpunkterna och Katrine Moholt har träffat Johnny Logan, Carola och Jahn Teigen

Efter 10 år av ”allsang vid grensen”, har det varit många musikaliska höjdpunkter. Därför tjuvstartar TV2 Norge redan på midsommarafton med en separat  program. Här kan du se höjdpunkterna under 10 år. Katrine Moholt reste runt och träffade tidigare gäster som Johnny Logan och Carola.

Hon träffade Bonnie Tyler hem sommarhus i Portugal, och hemma, träffade hon John Brungot, Tommy Steine Bobbysocks, Alexander Rybak och Jahn.

– Det har varit fantastiskt trevligt att resa runt för att prata med dessa artister hela Norge har en sådan nära relation med. De har besökt oss i Halden vid flera tillfällen, och minns tillbaka och berättar fascinerande historier från sin artistkarriär. Dessutom har vi naturligtvis se deras musikaliska allsångshöjdpunkter, säger Moholt.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: