du läser...
Ny - Kanal 5

Wahlgrens värld – ny realityserie med Pernilla Wahlgren på Kanal 5

Wahlgrens värld Foto: Magnus Ragnvid/Kanal 5.

Wahlgrens värld
Foto: Magnus Ragnvid/Kanal 5.

Hon föddes rakt in i rampljuset och har precis som större delen av sin familj vuxit upp i strålkastarnas ljus. Just nu är hon huvudpersonen i inspelningen av sin egen realityserie där vi får följa artisten, designern, bloggaren, poddaren, mediefenomenet och fyrabarnsmamman Pernilla Wahlgren när hon bjuder in oss att följa hennes minst sagt kaotiska vardag och liv.

Mamma Christina har jobbat med Ingmar Bergman och pappa Hans var en av sin tids mest eftertraktade skådespelare. Syskonen Niclas och Linus jobbar med film och musik och nu gör även delar av den tredje generationen Wahlgren, med Pernillas barn Benjamin och Bianca i spetsen, entré i strålkastarnas ljus. Pernilla själv fick sin första huvudroll i en musikal som 11-åring och 1985 vann hon Melodifestivalen och hela svenska folkets hjärtan med låten Piccadilly Circus. Sedan dess har Pernilla belönats med guldmasker och guldskivor, rosats, risats och roastats. Hon skriver kokböcker, designar kläder, har en klädbutik, spelar in en podcast och driver en av Sveriges mest framgångsrika bloggar. Dessutom är hon småbarns- och tonårsmamma med allt vad det innebär av föräldramöten, läxförhör, fotbollsmatcher, släktträffar och dansuppvisningar.

Men hur är det egentligen att vara Pernilla Wahlgren? Nu bjuder Pernilla in tittarna att följa med bakom kulisserna i hennes egen vardag och själva se hur livet i Sveriges mesta kändisfamilj ter sig från insidan. Inspelningarna pågår nu och i höst slår Pernilla Wahlgren upp dörrarna till sitt lyxiga kedjehus på Lidingö och bjuder in svenska folket till sin minst sagt kaotiska vardag i realityserien om hennes eget liv.

Premiär för Wahlgrens värld i höst på Kanal 5

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: