Peter Settman leder nytt program i TV4

Peter Settman, Foto: Peter Knutsson / TV4

Peter Settman, Foto: Peter Knutsson / TV4

I höst gör Peter Settman entré i TV4 med helt nya programmet Hur svårt kan det va?. Där guidar Peter en klarsynt, rolig och kvicktänkt barnpanel som ger sin syn på vuxnas problem och erbjuder direkta, och inte helt konventionella, lösningar. Överraskande, ärliga och underhållande diskussioner från barnens perspektiv varvas med roliga sketcher och inslag.

Vi vuxna har en tendens att krångla till livet. Kanske blir världen lite mer begriplig om vi ser den genom barns ögon? I Hur svårt kan det va? tar Peter Settman och en lösningsorienterad barnpanel sig an vuxenvärldens dilemman och problem, stora som små.

– Är man i en studio med en massa barn kan ju vad som helst hända, det känns lite som att åka slalom med förbundna ögon. Barn har liksom inget filter utan säger exakt vad de tycker och det är ju det som är så himla underbart, säger Peter Settman.

I Hur svårt kan det va? står barnens insikter i fokus när oväntade diskussioner varvas med roliga sketcher. För Peter Settman innebär programmet debut som programledare i TV4.

– Peter är en av landets främsta programledare med en imponerande humoristisk träffsäkerhet och kvicktänkthet som bådar för väldigt underhållande situationer i samtal med barnen i Hur svårt kan det va?. Vi är väldigt glada att han gör det här programmet tillsammans med oss, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4-gruppen.

Programmet produceras av Baluba och har premiär under hösten i TV4.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: