du läser...
Ny - TV 4 / Sjuan

Karin Törnkvist ny konceptchef för TV4-Gruppen

Karin Törnkvist, Foto: TV4/Jon Lindholm

Karin Törnkvist, Foto: TV4/Jon Lindholm

TV4-Gruppens säljavdelning får i augusti en ny konceptchef i Karin Törnkvist, vars uppdrag blir att stärka och fortsätta vidareutveckla TV4-Gruppens konceptuella lösningar – allt för att bygga och stärka kundernas varumärken.

– Jag ser fram emot ett nära samarbete med Karin kring TV4-Gruppens kunderbjudande, som vi genom integrerade kommunikationslösningar kontinuerligt jobbar på att förbättra ytterligare. Med sin erfarenhet från byråsidan är Karin ett starkt tillskott för oss, både vad gäller insiktsarbetet och kommunikationen gentemot våra kunder, säger Malin Häger, försäljningsdirektör TV4-Gruppen.

Som konceptchef får Karin Törnkvist huvudansvaret att utveckla konceptsamarbeten med kunder och mediebyråer i förhållande till TV4-Gruppens programerbjudande, både linjärt och digitalt, och med fokus på TV4-Gruppens större format.

– Att få chansen att jobba med de enormt starka programvarumärken som TV4-Gruppen erbjuder är få förunnat och jag ser mycket fram emot att ta företagets konceptuella affärer fortsatt framåt, säger Karin Törnkvist.

Karin Törnkvist kommer närmast från Starcom, där hon bland varit tv-chef och kundansvarig. Hon tillträder som ny konceptchef från och med den 4 augusti och ingår därmed även i företagets säljledning. Hon efterträder Sophie Wachtmeister, som nyligen slutade.

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: