du läser...
Ny - TV 3

Jockiboi och Jonna slår Play-rekord

 jockiboi och jonna

jockiboi och jonna

Webbprogrammet ”Jockiboi och Jonna i Nöd och Lust” slog bokstavligt talat ut TV3 Play. Så många ville se premiärprogrammet att TV3 Play kraschade under några timmar. Första dygnet förra veckan hade Jockiboi och Jonna 218 000 starter – och rekord i år på TV3 Play.

Succén är ett faktum för webbprogrammet ”Jockiboi och Jonna i Nöd och Lust” där vi får följa parets bröllopsplaner ända fram tills de säger ja till varandra. Trots att TV3 Play kraschade och låg nere runt fyra timmar förra måndagen när premiären visades hade programmet 218 000 starter första dygnet. Det innebär att ”Jockiboi och Jonna i Nöd och Lust” slår vårens MTGs Play-rekord för alla kanaler när man jämför antalet starter första dygnet.
– Det här är en del i vår strategi där vi satsar mer på Play-exklusiva format med starka karaktärer och det här är verkligen ett bevis på att det fungerar. Vi är väldigt glada och stolta över att våra tittare älskar Jocke och Jonna lika mycket som vi gör, säger Moa Estmalm, affärsområdeschef för Play på MTG Sverige.
”Jockiboi och Jonna i Nöd och Lust” sänds måndagar och onsdagar 20.00 på TV3 Play med totalt tio avsnitt. Tredje avsnittet lades upp i går. Vårens Play-rekord på 218 000 starter första dygnet kan jämföras med Kanal 5:s Ex on the beach som hade 131 894 starter under samma tidsperiod.
– Vi har även Paradise Hotel som vi är otroligt stolta över, men det är roligt att se att vi kan nå en lika stor publik med ett nytt format, säger Moa Estmalm.

Joakim Berg, mest känd som Jockiboi, är idag störst på YouTube i Sverige med drygt 25 miljoner visningar varje månad. Kanalen har över en halv miljon prenumeranter. Jonna Lundell är en stor Youtube-profil som sedan 2013 är tillsammans med Jockiboi.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: